Hjem Nyheter Samme dag som fengselsbeskjed: Eirik Jensen innlagt på sykehus

Samme dag som fengselsbeskjed: Eirik Jensen innlagt på sykehus

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den korrupsjons- og narkotikadømte tidligere politimannen Eirik Jensen ble fredag morgen informert om at han må tilbake til soning etter over ett år i frihet. Nå er han innlagt på sykehus, melder Nettavisen.

Dagen etter at han mottok beskjeden om tilbakeføring til fengsel, ble Eirik Jensen innlagt på sykehus. Farid Bouras, en av Jensens forsvarere fra Elden Advokatfirma, bekrefter dette til avisen.

– Jeg kan bekrefte at han er lagt inn på sykehus, men ønsker ikke å si mer om dette, uttaler Bouras.

Jobber for gjenopptakelse

Jensen har hele tiden hevdet sin uskyld og jobber fortsatt sammen med sine advokater, John Christian Elden og Farid Bouras, for å få saken gjenopptatt. De mener at dommen mot Jensen er feilaktig, og har siden domfellelsen kjempet for å bevise hans uskyld.

Eirik Jensen ble midlertidig løslatt 13. mars 2023 på grunn av sin helsesituasjon. Dette har gitt ham ett år og to måneder i frihet. Nå, etter vedtaket om tilbakeføring til fengsel, står han igjen overfor en usikker fremtid.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com