Hjem Kjendisnytt Dagfinn Enerly fikk dramatisk beskjed fra legen: – Det får en til å tenke litt

Dagfinn Enerly fikk dramatisk beskjed fra legen: – Det får en til å tenke litt

Like før jul satte Dagfinn Enerly i gang med hardtrening og et nytt kostholdsregime. Beskjeden han fikk under et legebesøk er årsaken. 

Dagfinn Enerly og Mona møttes høsten 1993. Dagfinn, som da var 20 år, likte Mona veldig godt. Mona var bare 16 år på dette tidspunktet. Før jul samme året var de et par. I år 2000 giftet de seg, og tre år senere kom tvillingjentene Mia og Amanda til verden. Men i 2005 snudde livet helt for den lille familien. Lørdag 29. oktober 2005 gikk Dagfinn i bakken under en fotballkamp mot Start. Det ble konstatert brudd i nakken, og lammelse.

I den første tiden etter ulykken, klarte Dagfinn bare å bevege øyelokkene. Den tidligere fotballspilleren som er kjent og elsket for sitt ukuelige humør sier at han ikke har kjent på bitterhet etter den skjebnesvangre ulykken.

Han har trent seg opp med ukuelig pågangsmot, og mer enn 18 år etter den skjebnesvangre ulykken på fotballbanen, jobber Dagfinn Enerly fortsatt mot sitt store mål: Å en dag kunne gå igjen.

Beskjeden fra legen

Men nylig fikk han en dyster beskjed fra legen: 

– Det var ikke noe moro da han sa det der inne. Du har diabetes type 2 og det må vi gjøre noe med, hvis ikke så blir det tabletter, sier Dagfinn Enerly til TV 2. 

Deretter legger han til: 

– Det får en til å tenke litt. I og med at jeg sitter i denne stolen fra morgen til kveld, så er det jo mye trening man ikke får gjort. Og da tenker man fort: «Vil jeg klare å gjøre noe med det her?», sier han. 

Dermed har det vært en rekke treningsøkter på det lokale treningsstudioet for den tidligere fotballspilleren. Ved hjelp av motoriserte treningsapparater og et bevisst fokus på kosthold, har han nå klart å snu trenden og er friskmeldt fra diabetesen.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com