in

Dagny Carlsson ført til siste hvilested

Dagny Carlsson
Foto: Skjermdump Youtube

Fredag tok venner og familie et siste farvel med den populære bloggeren Dagny Carlsson som ble ført til sitt siste hvilested.

– Det var mye kjærlighet i luften, sier venninne og SVT-profil Suzanne Axell ifølge MSN til Nöjeslivet.

Axell har også lagt ut bilder fra seremonien.

Dagny Carlsson viste oss alle at alder bare er et tall. 99 år gammel tok hun sitt første datakurs, rett og slett bare fordi hun ville lære noe nytt.

Å se fremover og fortsette å utvikle seg var noe Dagny Carlsson alltid stod for.

– Du skal ikke bli gammel, du skal føle deg som en vanlig person, bare litt eldre og i beste fall litt klokere, sa hun i sommerpraten i P1.

I slutten av mars kom meldingen om at den folkekjære svenske bloggeren Dagny Carlsson hadde gått bort, 109 år gammel.

Det var Åsa Blanck som opplyste SVT om dødsfallet. Blanck er regissør av dokumentaren Livet begynner ved 100 som handler om hvordan Carlsson fant lykken i blogging.

I dag, 8. mai, skulle hun ha fylt 110 år.

Den siste tiden tilbrakte Dagny på sykehjem. Det trivdes ikke den aktive 109-åringen videre godt med.

– Slik jeg forstår det har hun vært klar hele veien. Men Dagny sa at hun var så innestengt og at hun ville ut. Hun ville være ute og møte folk. I intervjuet forklarer hun også at hun ikke fikk noen stimulans på sykehjemmet, fortsetter Axell.

Den svenske tv-profilen tror ikke det var Dagnys beslutning å flytte på sykehjem, men forklarer at hun hadde flere fallulykker.

I mai i fjor ble verdens eldste blogger, Dagny Carlsson, lagt inn på sykehuset. Innleggelsen skjedde dagen etter 109-årsdagen hun feiret sammen med familien sin.

Da Dagny kom ut, var hun på et opptreningssenter. Oktober 2021 kunne venninnen og pressetalspersonen Elena Ström fortelle at Dagny Carlsson hadde flyttet videre fra opptreningssenteret og bodde på et sykehjem. Hun sa også at den populære bloggeren har det godt under omstendighetene.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

putin youtube

Kreml-topp: Russland kan ødelegge alle Nato-land på en halvtime om det blir atomkrig

Moren ble lei av at døtrene lagde bråk i supermarkedet – det hun gjorde fikk dem til å sitte stille