in

Daniel (11) tok sitt eget liv etter å ha blitt mobbet. Les hans hjerteskjærende avskjedbrev

13-år gamle Daniel Fitzpatrick ble mobbet på grunn av sin vekt, sine karakterer og sitt følsomme vesen. Gutten følte at han ikke ble hørt eller sett av lærerne på skolen. Til slutt tok Daniel livet sitt, han etterlot seg et hjerteskjærende avskjedsbrev. 

«Min sønn burde ikke dø for å bli hørt. Det er noe galt med voksne i autoritære posisjoner, når barn ikke kan gå til dem for hjelp,» sier Daniels mor til Nydailynews. 


Foto: Nydailynews
Foto: Newdailynews

Jeg skriver dette brevet for å fortelle om min opplevelse på Holy Angels Catholic Academy. 

I starten var det bra. Jeg hadde mange venner, gode karakterer og et godt liv. Men jeg flyttet og kom tilbake, da var det blitt annerledes. Mine gamle venner hadde endret seg, de snakket ikke med meg lenger, de likte meg ikke. I 6 klasse strøk jeg. Vennen min, Anthony, strøk også. Men Anthony lot det går ut over meg. Han mobbet meg sammen med John, Marco, Jose og Jack. De gjorde det konstant, helt til jeg endte i en slåsskamp med Anthony. Alle stoppet utenom John. Han var sint. Det endte med at jeg måtte ta røntgen av lillefingeren min. Jeg måtte slåss med John og fikk en brukket lillefinger. Han fikk mye trøbbel, jeg fikk ikke noe trøbbel. Men det fortsatte. 

Jeg ga opp. Lærerne gjorde INGENTING. Kom ikke i problemer. De ga meg problemer. Anthony var sint på meg fordi han mente at jeg hadde sviktet han. Rektor gjorde ingenting. Jeg fortalte ikke lærerne noe, bortsett fra en. Hun var den snilleste læreren noensinne, hun forsto og gjorde noe. Men det varte ikke lenge. Jeg ville vekk, jeg tigget og ba. Til slutt strøk jeg, men jeg brydde meg ikke. Jeg ville vekk, det var det eneste jeg ville. 

danielmor
Daniel og moren. Foto: Privat

Daniel valgte tragisk nok å ta sitt eget liv. Storesøsteren fant han tidlig om morgenen med et belte rundt halsen. Hun tilkalte hjelp men det var for sent.

Slike episoder er det verste vi hører om. Barn som blir så mobbet at de velger å avslutte livet sitt. Stå sammen i kampen mot mobbing. Ser du noen bli plaget, gjør noe! Jobber du i skolen?

Ha øynene med deg og ta ansvar dersom du opplever elever som mobbes. Daniels historie er totalt unødvendig. Del dette innlegget for å gi fokus til kampen mot mobbing.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mor filmer far og døtrene på terrassen, plutselig kommer det flygende en haug med ville papegøyer!

10-år gammel jente ble sendt til sykehuset med magesmerter. Det legene fant er både sjokkerende og deprimerende