søndag, desember 5, 2021

Danny ga en solsikke til en fremmed kvinne – han hadde ingen anelse om hvor mye det betydde

Mest lest nå

Danny hadde planlagt å gi en solsikke til en fremmed som en liten god gjerning, noe som kunne spre god karma i verden. Men han hadde ingen anelse om at denne gesten ville forandre livet til personen som fikk den..

Danny Wakefield fra Seattle hadde egentlig kjøpt solsikken til en jente han er forelsket i, men etter å ha vurdert det grundig fikk han kalde føtter og ville ikke virke påtrengende ovenfor jenten.

Hva skulle han gjøre med solsikken han hadde kjøpt? Det ville jo være for dumt kaste den, det var da han fikk ideen om å gjøre noe hyggelig for et fremmed menneske.


Danny var på vei ned til en café for at få sin daglige kopp morgenkaffe. Han fikk da øye på en kvinne, som han umiddelbart visste var den personen som skulle få solsikken. I et Facebook-innlegg beskriver han hva som skjedde.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

«Jeg så en kvinne som leste på noe mens tårene rant nedover hennes bleke ansikt. Det var som om det var en magnet i solsikken, som trakk seg i mot henne. Jeg visste i det øyeblikk hvem jeg ville gi solsikken til.» 

Danny gikk bort til kvinnens bord. Unnskyldte seg for at han trengte seg på, og forklarte at han ville gi blomsten til en spesiell person, det gikk dessverre ikke, så nå ønsket han at hun skulle få blomsten istedenfor.

«Før jeg overhodet hadde rukket å rekke henne solsikken, kom den totalt fremmede kvinnen i mot meg, kastet seg i armene mine med tårene trillene nedover kinnene. Hun var så takknemlig, som om jeg var en hun en gang hadde elsket og mistet. Det hun sa etterpå prøver jeg fremdeles å forstå.»

Kvinnen gråt fordi hennes forlovede døde for en uke siden, få måneder før de skulle gifte seg. På deres aller første date hadde han gitt henne en solsikke. Og siden den gang hadde han med jevne mellomrom gitt henne roser eller solsikker.

Den fremmede kvinnen så på Dannys blomst som et tegn fra hennes døde forlovede.

«Jeg er skjelven, våken og føler meg rå. Man vet aldri hva en liten enkel gest, hvor man gir noen en blomst til 30 kroner, kan endre deres liv såvel som sitt eget.

Livet handler om å gi og stå til tjeneste for andre. Jeg utfordrer dere alle til å finne en måte dere kan gjøre en annen persons liv litt lysere i dag. Du vet aldri hvor stor betydning du kan gi.»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter