in

Dansedommeren har én oppfordring til alle som ikke tør satse på kjærligheten

merete lingjærde
merete lingjærde

Det er rundt ett år siden Merete Lingjærde (59), kjent fra dommerpanelet i «Skal vi Danse», på en Tinder-date. I sommer giftet hun seg.

Etter å ha vært singel i seks år, bestemte «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde seg for at hun var klar for et seriøst forhold igjen. Da hun omsider gikk på en date ble det full klaff med en gang.

– Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helgen etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sier Merete, og legger til at hun er like forelsket som en 16-åring.


Like før jul i fjor kom nyheten om at dansedommeren hadde forlovet seg med kjæresten Anders Mørk. 

Og i sommer, 6. august, giftet hun seg.

I et lengre intervju med VG forteller Merete at det var da faren døde hun bestemte seg for å ta seg sammen og jakte på kjærligheten.

– Det gikk opp for meg at det er veldig fint å være to, ikke minst når livet er tøft. Vi opplever jo alle motstand iblant. Da nyttårsaften kom det året, lastet jeg ned Tinder-appen med blandede følelser, forteller hun til VG

Hun sier at det var «flaut og ubehagelig» å opprette bruker på sjekkeappen, for hun visste at hun ville bli kjent igjen.

Og til andre som er i tvil så har Merete ett råd:

– Jeg vil si: Ta sjansen! Tenk over hva du vil med livet og ikke gi opp. Livet er ingen generalprøve, det er her og nå. Du har ingen garanti for noe som helst. Anders og jeg har det helt fantastisk sammen, og jeg er klar over at man aldri kan vite hva fremtiden bringer. Likevel vil jeg dette her, jeg vil satse på oss. Jeg tror vårt møte var skjebnebestemt, og det føles veldig godt, konkluderer hun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

gjerdrum

Nytt sjokk for skredofrene i Gjerdrum – denne gang fra Skatteetaten

Bjørn Tomren

Slik hylles Bjørn Tomren etter seieren i Stjernekamp