fredag, oktober 23, 2020

Danser utenfor sykehusvinduet hver uke for å oppmuntre kreftsyk tenåringssønn

Mest lest nå

Pappa Chuck gjør hva som helst for å glede sønnen Aiden. Hver tirsdag danser han utenfor sykehusvinduene når sønnen får cellegift.

14 år gamle Aiden ble diagnostisert med akutt lymfocytisk leukemi helt i starten av koronaepidemien.  På grunn av koronarestriksjoner er det kun en av foreldrene som får følge tenåringen når han får cellegift.

Faksimile YouTube

Mens mamma Lori er med inn på sykehuset er pappa Chuck opptatt av å vise sønnen at han gjør hva som helst for å få han til å smile mens han kjemper mot kreften. Til og med å stå og danse alene utenfor tenåringens sykehusvindu.


Faksimile YouTube

– Selv når du ikke kan være sammen som en familie finner du måter å løse det på, sier Lori Yielding til People om sønnen og mannen som danser sammen hver uke.

Chuck Yielding har danset utenfor Cook Children’s Medical Center i Fort Worth, Texas, hver eneste tirsdag siden Aiden startet med cellegift tidligere i år, opplyser sykehuset i en pressemelding.

– Hva som helst for å få løftet humøret litt og fortelle at han ikke er alene. Vi er med ham, har Chuck ifølge People uttalt til KTVT.

Faksimile YouTube

Når Chuck kommer til parkeringsplassen leter han etter nærmeste vindu, før han tålmodig venter til sønnen kan gå til et rom slik at han kan se ham.

Når Aiden dukker opp i vinduet og får øye på faren, slår de på videosamtalen på telefonen mens tenåringen ser på Chucks musikkfrie solo dansenummer tre etasjer nedenfor sykehusvinduet.

Hittil har Chuck vist frem sine beste robotmoves, discostyle og som seg hør og bør i Texas har han som også stilt med linedance. Noen ganger danser Aiden med tre etasjer over, og prøver å følge farens dansetrinn.

LES OGSÅ: Niåringen var syk med uhelbredelig kreft – nektet å forlate denne verden før lillesøsteren ble født

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter