in

Danseren blir samboer med Birgit Skarstein

Birgit Skarstein

Når man jobber tett på hverandre oppstår det vennskap. Birgit Skarstein (31) og Nate Kahungus dansepartner Helene Spilling (24) har blitt så gode venner gjennom høstens «Skal vi danse»-produksjon at de har besluttet å flytte sammen. 

Til en video filmet i Skarsteins leilighet skrev nemlig proffdanseren på Instagram-storyen sin at hun har flyttet inn til Skarstein. I videoen fikk man også se en tavle hvor det var skrevet: «Velkommen til ‘le senorites’ Birgit & Helenes partycrib».

Spilling har tidligere rost venninnen på Instagram. I et av innleggene har hun skrevet «For et forbildet du er @birgitskarstein. Du har imponert og inspirert meg og ufattelig mange andre med det du har vist oss på parketten og utenfor parketten! For en rå dame du er! Så glad jeg fikk muligheten til å bli kjent med deg og ikke minst at jeg har fått en venn for livet»


Se & Hør forteller at Spilling, som har bodd på Gjerdrum hjemme hos foreldrene, skal faktisk flytte inn til Skarsteins leilighet på Majorstuen allerede i dag, tirsdag. Med på flyttelasset er Spillings hund Bobby.

De to gode vennene forteller til Se & Hør at de gleder seg stort til å bli samboere. 

– Det kommer til å bli veldig hyggelig. Det er jo coronatider, og man skal jo ikke være så sosial og da er det veldig hyggelig å kunne bo sammen. Jeg har blitt veldig glad i Helene, sier Skarstein og legger til at det også blir hyggelig å få hunden Bobby i hus.

Fortalte om det tunge året

Nylig fortalte Skarstein om hvor tungt 2019 var for henne. En venninne døde i en ulykke, bonussøsteren fikk kreft og selv sto hun midt i et samlivsbrudd. 

– Det må være lov. Så må man prøve å komme seg opp igjen og ikke bli i kjelleren, sier hun ifølge TV2 til God Kveld Norge.

Skarstein forteller at en nær venninne døde brått i en ulykke i fjor sommer.

– Det var helt grusomt, sier Skarstein.

Kort etter fikk bonussøsteren hennes kreft, og i tillegg sto hun midt i et samlivsbrudd med samboeren Martin.

skarstein
Birgit Skarstein. Foto: Instagram

– Så det var en ganske tøff høst i fjor, sier hun i TV2s «God kveld Norge».

Samtidig hadde den aktive 31-åringen mange jern i ilden. Hun var i full gang med kvalifisering til OL, tv-innspillinger og programlederjobb på Idrettsgallaen.

Når livet butter imot er det lett å spørre seg om «alt skal ramme meg». Paralympicsutøveren er imidlertid klar på at det er viktig å prøve å stå i det som skjer og ikke minst erkjenne at man har det vanskelig.

– Livet går opp og ned. Og ingen av oss har ukompliserte liv. Vi har perioder som er tyngre, og livet kan være ganske hardt og brutalt, sier hun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mener han var sjanseløs – ukjent skade ødela for Farmen-Asle

Amalie Snøløs

Amalie Snøløs avslører sykdom