tirsdag, februar 18, 2020
Historier fra livet Datteren ble hetset på sosiale medier - Far ba...

Datteren ble hetset på sosiale medier – Far ba nettrollene om å ringe han

-

En Spurs-supporter ble grovt hetset etter at han på Twitter delte en video av datteren sin med Downs syndrom danse.

Den 27. april tok Tottenham imot West Ham United på Tottenham Hotspur Stadium. Neil Markham (43) var tilstede med datteren Ella (16) for å se kampen. Etter at kampen endte 0-1, delte Markham en video av sin dansende datter iført en Tottenham-drakt på Twitter.

«Resultatet er aldri den viktigste tingen, skrev Markham under videoen. Ifølge TV2 har videoen blitt sett over 1,7 millioner ganger.

Ble hetset

Etter en rekke diskriminerende meldinger måtte Markham igjen ty til Twitter for å forsvare sin egen datter.

«Det er testiklene dine sin feil at datteren din har et ekstra kromosom, hva tenker du om det?», skrev en person.

«Jævla mongo», kommenterte en annen.

«Dra til helvete, mongo. Vi tapte», skrev en tredje.

43-åringen delte et bilde av seg selv sammen med datteren og skrev:

«Dette er Ella. Jeg ber dere ikke om å si at hun er vakker, og jeg ber dere ikke om å like videoen. Alt jeg vil etter i kveld er at dere behandler henne som en normal person som ville smilt til dere, og hun fortjener ikke å bli gjort narr av.»

«Jeg delte en video av datteren min som koser seg. Siden da har hun blitt latterliggjort. Dette er ikke det jeg opprettet en Twitter-bruker for. Kanskje det ikke er noe for meg», skrev Markham senere på Twitter.

Støtte fra fotballstjerner

Etter all hetsen har Markham og Ella fått mye støtte. 1. mai gjestet de TV-programmet «This morning» hvor faren utfordret haterne til å ringe ham.

Ifølge avisen The Sun fortalte Markham at kun én person våget å ringe han.

– Jeg kan ikke fortelle på TV hva som ble sagt, sier Markham til programlederen, ifølge The Sun.

– Jeg var ikke aggressiv. Jeg forklarte personen hvordan kommentarene hadde fått meg til å føle, og sa at hvis du ikke gjør det igjen, så kanskje vi har klart å gjøre en endring.

Etter å ha møtt opp på «This morning» har far og datter fått massiv støtte. En av dem er Tottenham-stjernen Harry Kane. I en video som var publisert på Twitter inviterte Kane 16-åringen til å være maskot under lagets siste kamp for sesongen mot Everton.

Ifølge TV2 tok også to tidligere Tottenham-spillere til ordet og konfronterte nettrollene:

«Hei kompis, skjønner du hva du sier? Dette er en veldig spesiell dame som bare koser seg. Du skylder denne fantastiske familien en unnskyldning. Prøv å oppfør deg med med klasse i fremtiden», skrev Micky Hazard (59).

«Neil Markham og hans nydelige datter Ella er invitert til min gallamiddag i mai, og jeg kan ikke vente til å kunne tilbringe en spesiell kveld med henne,» Graham Roberts (59).

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...