Forsiden Historier fra livet Datteren døde på tragisk vis under en svømmetur - Nå advarer foreldrene...

Datteren døde på tragisk vis under en svømmetur – Nå advarer foreldrene mot den skjulte faren

Carmen Johnson elsket vannet. Hun elsket å svømme. Den 16. april 2017 svømte den 15 år gamle jenten i innsjøen bak sitt huset hvor familien hennes bor.

Hun var en dyktig svømmer, men denne dagen førte noe til at hun druknet. Hennes foreldre snakker nå om den tragiske ulykken for å advare andre familier om den potensielle faren som kan lure i vannet.

Feilkoblet lysbryter

Da Carmen stupte i vannet, senket pappa Jimmy, en stige ned i vannet. Han hadde ingen anelse om at den førte elektrisk strøm gjennom vannet på grunn av en feilkoblet lysbryter.

Reklame

Foto: Privat

Carmens far tenker tilbake på den grusomme hendelsen. «Jeg var i en posisjon hvor jeg kunne ha reddet henne, men vannet var fult av elektrisk strøm.» Han hoppet ut i vannet, men ble umiddelbart slått ut av elektrisiteten.

Alle holdt på å dø

Han forteller at begge sønnene hans, hoppet i vannet for å redde søsteren sin. De holdt også på å miste livet. Den eldste broren, Zach, forteller: «Det føltes som om beina bare sovnet, og det var ekstremt pinefullt å bevege seg. Det er helt umulig å svømme i vann som er fylt med elektrisitet.» 

Foto: Privat

Både brødrene og Carmens far overlevde fordi hovedbryteren ble slått av. Carmen druknet. Nå ønsker foreldrene å advare andre mot denne skjulte faren som så brutalt kan rive bort et liv.

LES OGSÅ
Laura la ut toppløsbilde av seg selv og fikk høyst uventede reaksjoner

Hendelsen som tok Carmens liv kan skje når elektrisitet sprer seg gjennom vannet, ofte fra kortslutning i ledninger tilhørende båter eller brygger. Når denne elektrisiteten sprer seg, vil alle som er i vannet få elektrisiteten ført gjennom kroppen og sannsynligvis drukne.

Hva man bør tenke på

The Electric Shock Drowning Prevention Association er en organisasjon som har spesialisert seg på å opplyse mennesker om denne faren. I følge dem er det flere ting man kan gjøre for å forsikre seg om at man selv ikke blir utsatt for noe lignende:

  • Aldri svøm i nærheten av brygger eller marinaer hvor det ligger mange båter.
  • Opplys andre mennesker om faren elektrisitet i vann kan utgjøre.
  • Dersom du er båteier, få båten regelmessig sjekket av en elektriker.
  • Forhør deg med eiere av brygger og marinaer om hvordan deres rutiner rundt elektrisitet er.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om ulykken hvor Carmen døde. Husk å dele informasjonen videre på Facebook. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT