Hjem Historier fra livet Datteren får gratis skolegang dersom mamma treffer. Hun bommer, men følg med på ballen!

Datteren får gratis skolegang dersom mamma treffer. Hun bommer, men følg med på ballen!

Del
X

Angela Ramne er en dame som bor i USA sammen med sin datter Grace. Datteren betyr alt for henne og for noen dager siden fikk hun muligheten til å oppfylle datterens drøm om å få gå på privatskole.

I USA er det nemlig ikke billig å ta en utdannelse, og bare de med mest penger har råd til å sende ungene til de beste skolene.

Bethany Academy er en privatskole. Denne måneden arrangerte de en innsamlingsaksjon for organisasjonen Kids Against Hunger. Den personen som samlet inn mest penger skulle på sjansen til å kaste en basketball fra midten av banen i skolens gymsal. Angela var den personen som hadde samlet inn mest. Dersom hun traff kurven skulle datteren hennes få gratis skolegang i 2016.

Angela puster dypt og kaster. Men dessverre bommer hun. I noen sekunder kan man se skuffelsen bre seg over henne. Men følg med på ballen. Dette er virkelig et skudd som aldri vil bli glemt! 

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com