in ,

5 måneder gamle Nora har ikke lenge igjen å leve – Familiens hunder nekter å forlate sengen hennes

Mange mennesker vil påstå at hunder har en egen evne til å sense hvordan vi mennesker har det. Det finnes utallige historier om hunder som har vist en sjette sans, eller på uforklarlig vis har en oppriktig forståelse av følelseslivet til eieren.

Denne historien kan man nesten si er det perfekte «bevis» på at hunder klarer å tolke hvordan mennesker har det.

Mary og John Hall er et ektepar fra Minnesota i USA. De fikk livet snudd på hodet da deres fem måneder gamle datter, Nora, ble rammet av et slag som medførte store hjerneskader. Det skriver AbcNews.


Ingenting kunne redde henne

Foreldrene fikk den beskjeden som må være alle foreldres mareritt. Legene fortalte at Nora ikke ville ha lenge igjen å leve. Skadene var så omfattende på hjernen at det var lite man kunne gjøre for å redde den lille jenten.

I løpet av den neste måneden satt familien praktisk talt å ventet på at deres kjære datter skulle slutte å puste, men det var to familiemedlemmer som knapt rikket seg fra sengen hennes. Familiens hunder, Gracie og Grumpy, passet på henne hele tiden.

Hundene nektet å slippe Nora av synet, og det var klart for alle at hundene forsto at her var det noe som var skikkelig ille. Helt til hennes siste åndedrag satt hundene ved sengen til Nora.

Nora lever ikke lenger. Hun sovnet stille inn. Men hun var ikke alene. Hun hadde familien rundt seg, inkludert hennes to vakthunder.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om den spesielle saken – DEL den gjerne videre på Facebook dersom den rørte deg! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

I år er det 24 år siden Markoolio slapp landeplagen «Vi drar till fjällen».

Mor og sønn gjenforenes etter 52 år: «De tok ham fra meg da han var bare 10 dager gammel»