Eksem kan være svært plagsomt. Hudleger og utallige kremer prøves ut med varierende effekt. Kløende, tørr og sår hud er vondt for både store og små.

Den lille datteren til Paige Sweeney var tidligere veldig plaget med eksem. Paige hadde tatt med datteren til forskjellige hudleger, og prøvd mye av både kremer og medisin. Men til ingen nytte. Helt til hun kom over en krem til 35 kroner.

«Hennes utslett var svært smertefullt, hun klødde hele natten» forteller Paige til Daily Mail.

Datteren Evie-Rae var så plaget at hun klødde seg selv til blods.

Den lille jenta hadde eksem på hendene, rundt munnen og bak knærne. En dag kjøpte moren en svært skånsom fuktighetskrem Child’s Farm Baby Moisturiser på apoteket til en hyggelig pris, 35 kroner, og smurte den på datterens hender.

Hun trodde knapt sine egne øyne, for datterens eksem forsvant som dugg for solen.

«Innen få dager ble huden normal igjen, det var helt utrolig», forteller hun.

Den skånsomme hudkremen inneholder naturlige ingredienser som sheasmør, tea tree olje og grapefrukt. Akkurat hvilken ingrediens som har hjulpet på huden, vites ikke.

Men proudusenten Child`s Farm uttaler til Daily Mail at mange foreldre har hatt god erfaring med naturproduktet for å behandle irritabel hud eller eksem hos barn.

3 år gamle Evie-Rae er nå helt kvitt eksemet!

Moren til Evie har delt datterens historie på Facebook for å tipse andre, innlegget er blitt delt mer enn 30.000 ganger. Produktet har vi ikke klart å finne i Norge, men det kan kjøpes på nettet her. 

Del gjerne videre med de du kjenner – dette kan være til hjelp for både barn og voksne som sliter med eksem eller sår hud!

Kilde: Dagens.dk