Hjem Fremhevet Datteren til Bruce Willis og Demi Moore avslører diagnose

Datteren til Bruce Willis og Demi Moore avslører diagnose

Tallulah Willis, den yngste datteren til Bruce Willis og Demi Moore, har nylig delt en personlig nyhet med sine følgere.

Bruce Willis som kanskje er mest kjent fra «Die Hard-filmene», har fått påvist en aggressiv form for demens. Sykdommen ble påvist bare et år etter at han avsluttet sin skuespillerkarriere. Han har vært helt åpen med omverden om diagnosen sin, noe som har inspirert hans yngste datter til å fortelle om sin egen diagnose.

30 år gamle Tallulah delte nylig et rørende barndomsminne på Instagram. I videoen kan vi se en ung Tallulah på en filmpremiere, hvor hun leker med sin fars hode mens han holder henne i armene. Det skriver Lattering.

Åpner opp om autisme

I bildeteksten inviterer Tallulah sine 408 000 følgere til å delta i samtalen:

«Fortell meg at du er autistisk uten å fortelle meg at du er autistisk, skriver hun.»

Dette utløste mange kjærlige reaksjoner fra følgere, som roste både henne og hennes far for deres nære bånd og åpenhet rundt diagnosene sine.

En av de mest rørende kommentarene kom fra en psykolog som spurte om Tallulah hadde fått diagnosen som barn. Tallulah svarte:

«Dette er første gang jeg deler diagnosen min offentlig. Jeg fant ut av det denne sommeren, og det har forandret livet mitt.»

I følge Helse Norge er autisme er en utviklingsforstyrrelse som innebærer vansker ved sosialt samspill, kommunikasjon og gjentakende atferd og begrensede interesseområder.

LES OGSÅ: UNICEF slår alarm: Miljøgifter påvirker barns helse – ser økt risiko for autisme og ADHD

Bruce Willis demensdiagnose

Bruce Willis ble diagnostisert med demens i 2023, en degenerativ lidelse som påvirker kommunikasjon og atferd. En av de første symptomene han opplevde var afasi, som påvirker evnen til å kommunisere effektivt. Familien hans, inkludert hans kone Emma Heming Willis og deres to døtre, har gitt utrettelig støtte.

Emma beskriver Bruce som en kjærlig og beskyttende far:

«Å være i hans armer er den tryggeste plassen i verden. Han er en ekte gentleman med så mye kjærlighet å gi.»

Tallulah har ikke delt flere detaljer om sin diagnose ennå, men hennes åpenhet har allerede inspirert mange. Hun oppfordrer sine følgere til å dele sine egne historier og fortsette dialogen om autisme.

Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com