Hjem Viralt David (55) vant pokerturneringen for kvinner – nå raser damene

David (55) vant pokerturneringen for kvinner – nå raser damene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den 55 år gamle mannen, David Hughes, betalte 250 dollar for å bli med på damenes pokerturnering i Florida. Den skjeggete pokerspilleren rasket til seg toppgevinsten. Nå er damene rasende, og mener han ikke kan vinne.

David Hughes, fra Deltona i Florida, deltok på pokerturneringen «Ladies No-limit Hold’em» på Seminole Hard Rock Hotel and Casino i Florida. Det melder den britiske avisa Daily Mail. Pokerturneringer med pengepremier er lovlig i Florida, men problemet var bare det at turneringen var for kvinner, og David er en 55 år gammel mann med skjegg. Selv viser han til delstatens antidiskrimineringslover.

Hughes ble både fotografert og filmet mens han deltok i dameturneringen. Og etter å ha danket ut 82 andre deltakere kunne han ta med seg hjem hele 5555 dollar, tilsvarende rett oppunder 60 000 kroner. Eller kunne han det? Debatten raser.

Allerede da han ble filmet ved pokerbordene under turneringen brøt det ut en heftig debatt.

De kvinnelige konkurrentene så også ut til å være litt rådville over at det plutselig satt en mann ved bordet under dame-pokeren. Flere har tatt til sosiale medier for å uttrykke sin misnøye over deltakelsen.

David Hughes kunne imidlertid peke på antidiskrimineringslovene i Florida, da han som helt åpenbart er en skjeggete mann krevde å konkurrere i Texas Hold’em-turneringen for kvinner. Ifølge delstatens lovgivning kan han nemlig ikke ekskluderes fra kvinnens arrangement.

Det er også andre delstater som har lignende lover. Nevada, som er hjem for gamblinghovedstaden Las Vegas, begrenser heller ikke menns rett til å delta i turneringene. Men noen konkurranser gir imidlertid 90 prosent rabatt for kvinner, slik at menn dermed blir avskrekket fra å prøve å delta.

En av de som stiller seg kritisk til at Hughes kunne delta i dameturneringen, er den profesjonelle pokerspilleren Ebony Kenney.

– Spiller på World Poker Tour dameturnering i dag, og Dave her er den eneste mannen. Selv om vi setter pris på de døde pengene, skulle jeg virkelig ønske at menn ville skjønne hva disse arrangementene står for, sier hun ifølge Daily Mail i et innlegg på sosiale medier.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com