in ,

David Beckhams overraskende uttalelser om Ole Gunnar Solskjær

Faksimile: Instagram

Fotball-legenden David Beckham sier til sportskanalen ESPN at hans tidligere Manchester United-lagkamerat Ole Gunnar Solskjær gjør en «utrolig jobb» på Old Trafford.

Beckham og Solskjær var lagkamerater i Manchester United i syv år, mellom 1996 og 2003. De vant fem Premier League-titler, Champions League og en FA Cup sammen.

Denne sesongen er United nummer to i ligaen, og på vei til å ta tilbake ledelsen – for første gang siden Sir Alex Ferguson trakk seg i 2013.


LES OGSÅ: David Beckham skaper debatt – er det greit å kysse barnet sitt på munnen?

Solskjær har måttet tåle betydelig kritikk etter at klubben falt ut av Champions League i gruppespillet, og hadde et dykk på formkurven i januar. Men Beckham er ikke i tvil: Nordmannen er den rette mannen for jobben.

– Jeg har sett noe av kritikken, men jeg antar at når du er manager for Manchester United med all den suksessen de har hatt opp gjennom årene, så vil det alltid komme til et punkt der folk blir kritisert, enten det er spillerne, eierne eller trenere, sa Backham i et intervju med ESPN.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

– Ole har vært i gamet lenge nok til å kunne ta kritikk. Han er veldig stille, han fortsetter med jobben sin, og jeg synes han har gjort en utrolig jobb i United, kvitterer Beckham.

Han påpeker også at laget nå har koppet litt oppover på formkurven igjen.

– Forhåpentligvis fortsetter det fordi fansen elsker Ole, vi alle elsker Ole, og vi vil alle at han skal gjøre det bra. Og når kritikken kommer, er han en person som kan ta det, sier Solskjærs tidligere lagkamerat og Inter Miami-eier David Beckham.

LES OGSÅ: David og Victoria Beckham har vært gift i 20 år. Dette er hemmeligheten bak deres lange ekteskap

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

bestemor

Mening: Derfor burde alle ha en reservebestemor

par

Derfor vil kvinner ha høyt utdannede menn