Forsiden Kjendisnytt David og Victoria Beckham har vært gift i 20 år. Dette er...

David og Victoria Beckham har vært gift i 20 år. Dette er hemmeligheten bak deres lange ekteskap

David (44) og Victoria Beckham (45) giftet seg 4. juli 1999 på et slott i Dublin i Irland. Og til tross for mye skriverier og mange utroskapsrykter, holder paret fortsatt sammen. Hvorfor? Ifølge dem selv, fordi de elsker hverandre. Så klart.

David Beckham og Victoria Adams møttes i 1997 i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. Den gangen spilte David i Manchester United og Victoria var med i Spice Girls, som Posh Spice.

I dag har paret fire barn sammen, sønnene Brooklyn (20), Romeo (16) og Cruz (14) og datteren Harper (7). Det skriver Seher.no.

Må forsvare forholdet sitt

David og Victoria har mange ganger i løpet av årene vært nødt til å forsvare forholdet sitt mot blant annet utroskapsrykter. Senest i fjor, gikk ryktene om samlivsbrudd.

«Spekulasjonene er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles», uttalte en representant for parets til People.

Og David påstår at de er lykkeligere enn noen gang, selv om de har hatt sine utfordringer:

«Vi er en sterk familie. Vi har sterke foreldre. Vi ble oppdratt med de riktige verdiene. Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene, og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn, sa han i et radiointervju med BBC i 2017.

LES OGSÅ
Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har forlovet seg - slik fridde Jan Fredrik
LES OGSÅ
Bjørn Einar Romøren har fått kreft - deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Har det mye gøy sammen

Samme år avslørte også Victoria hemmeligheten bak deres lange og lykkelige ekteskap:

«David og jeg har det veldig gøy sammen», sa hun til nederlandske Vogue, og viste samtidig at hun har mye selvironi:

«Barna mine ville ikke ha vært så lykkelige som de er, og jeg hadde absolutt ikke vært gift lenger, hvis jeg var så miserabel som jeg ser ut på noen av disse paparazzi-bildene.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

family birthday dinner @davidbeckham xxx kisses x 💕💕💕💕💕💕

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Føler seg veldig usikker

Victoria har tidligere fortalt usikkerhet som gjør at hun ofte ser sur ut på bilder:

«Jeg vet ikke om det er fordi jeg har blitt tatt bilde av i så mange år og all kritikken jeg har fått, men jeg føler meg eksponert, sårbar og ukomfortabel. Jeg klarer ikke være meg selv», sa hun til Sunday Times’ Style i 2016.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet