in

Davids kone døde av kreft – 2 år senere mottar han et brev hun har holdt skjult

Foto:Youtube

I 2011 døde Brenda Schmitz av kreft. Hun etterlot seg mannen David og deres barn. To måneder før Brenda døde skrev hun et brev. Hun overrakte brevet til en venn, med klar beskjed om at David ikke skulle få dette brevet før han hadde funnet kjærligheten igjen.

Brendas venn fulgte ordren. I 2013 hadde David møtt en ny kvinne og forelsket seg. Vennen til Brenda sendte da brevet til en radiokanal, som kalte David inn for å overraske han. David hadde ingen anelse om at dette brevet eksisterte. Han fikk det opplest på direkten under radiokanalens sending.

Les det rørende brevet:


«Hei, mitt navn er Brenda Schmitz.

Når du leser dette brevet vil jeg ha tapt kampen mot kreften. Jeg skriver dette brevet som en venn har fått i oppgave å videreformidle til deg når tiden var moden…Jeg fortalte henne at når min elskede mann David hadde gått videre i livet og møtt noen å dele livet sammen med igjen, skulle hun sende brevet til radiokanalen.»

brev2
David når brevet blir opplest. Foto: Youtube

«For en fantastisk ektemann og far han er. Jeg vet at dette er ekstremt tøft for han. Han er den som må ta de riktige avgjørelsene for familien min fra nå av og videre. Han må finne en omsorgsfull og kjærlig kvinne som kan hjelpe han å oppdra guttene. Hun må være litt av en dame og jeg skulle ønske jeg kunne ha deltatt i oppgaven med å skape en stor familie med uendelig kjærlighet, lidenskap og hjerterom.»

Foto: Youtube
Foto: Youtube

«Det er en grunn til at jeg skriver dette brevet. Jeg har et ønske for David, guttene, den nye kvinnen og hennes familie dersom hun også har barn fra før. Jeg vil de skal vite at jeg elsker dem veldig høyt og at de skal føle seg trygg i en verden full av smerte. Jeg håper at dere alle kan gjøre noen små ting for meg som kan være med på å endre livene deres for alltid. Jeg alltid vil være med dere.»

Foto:Youtube
Foto:Youtube

«Først for Davids nye partner. Jeg vil at David skal skjemme henne bort en hel dag, eller enda bedre, en hel helg…Hun fortjener det. Fordi hun skal være en stemor for alle guttene og spesielt det å gi lille Max en ‘mors kjærlighet’ som bare hun kan gi. Få henne til å smile og vite at jeg setter utrolig stor pris på alt hun gjør. Takk – jeg elsker deg – hvem en du er.»

Foto:Youtube
Foto:Youtube

«For familien – en magisk tur til et sted hvor de alle kan nyte hverandres selskap som en familie og skape minner som vil være med dem for alltid.

Må gud velsigne og holde dere alle trygg der. Takk for dette. Når du ser opp på stjernene….Brenda».

For å se Davids rørende reaksjon på brevet og for å finne ut hva den tredje overraskelsen var må du se på denne videoen:

LES OGSÅ: 22-åringen hadde 4 timer igjen å leve. Hun hadde et siste ønske ingen hadde forventet at kunne oppfylles

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Teddy ble født med tarmene på utsiden av kroppen – Legene rådet mor til abort, men se på han i dag!

«Jeg vet du ikke kan høre meg, men jeg elsker deg». Mann tar farvel med kvinnen han var gift med i 59 år