søndag, april 18, 2021

DDE-Bjarne ble bestefar

Mest lest nå

DDE-profilen Bjarne Brøndbo har nettopp blitt bestefar for første gang.

Bjarne Brøndbos sønn, Espen, har blitt pappa. Dette melder Namdalsavisa ifølge VG. Dette er Brøndbos aller første barnebarn.

Dersom den lille jenta skulle ønske å følge i bestefarens musikalske fortspor tror han hun vil begynne å spille piano.


– Pappaen Espen fikk piano i innflyttingsgave. Alle guttene våre spiller piano, så det er nok sannsynlig at det kanskje blir piano, sier han til avisa.

Han tror også hun vil like en av DDEs populære slagere:

– Selv om det er 25 år siden vi ga ut «Rompa Mi», er det en sang som alle unger i Norge på mystisk vis blir introdusert for og synes er veldig artig. Så jeg blir ikke overrasket hvis hun synes den er fin.

30 årsjubileum neste år

Neste år har det populære bandet 30-årsjubileum. Brøndbo er opptatt av at jubileumskonserten skal være en opplevelse både for bandet og for publikum.

Men om DDE fortsetter etter det har de ikke tatt stilling til. Vokalisten medgir at det er krevende å holde motivasjonen oppe etter 30 år.

– Vi har ett mål i livet akkurat nå: Vår jubileumskonsert 26. mars neste år. Vi har ikke planlagt noe etter det – kanskje er det slutt og kanskje ikke, sier Brøndbo om neste års konsert i Trondheim Spektrum.

La om livsstilen

I løpet av coronaåret bestemte Brøndbo og kona seg for at de skulle kutte ut alkohol og ta noen positive livsstilsgrep.

– Når Corona-krisen kommer, og du går fra full fart til fri, blir alle dagene lørdager. Mat og vin, alt ble en evig sus og dus. Vi fant ut at vi måtte vri om den bryteren, sa han til VG om valget paret tok i september.

Samtidig som det har vært stille på jobbfronten i forbindelse med korona-situasjonen, og Bjarne Brøndbo som er vant å reise på lange turnéer har hatt langt mer fri enn vanlig, har også livsstilsendringen gitt han et voldsomt overskudd.

– Det er nesten plagsomt for omverdenen. Jeg står opp i fem–halv seks-tiden. Jeg trives med det nå, men det er ikke sikkert at jeg trives med det om et halvår. Folk spør hvor lenge det varer. Jeg vet ikke, sa han kort før jul.

LES OGSÅ: DDE-Bjarne: Har kuttet alkoholen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter