in ,

De andre på Farmen avslørte turtelduene allerede den første dagen

farmen2021

Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen fikk en god tone under høstens bondeeventyr på TV 2, og forteller at det ble litt mer enn bare vennskapelig tone mellom dem inne på tv-gården.

– Vi fikk en veldig god tone fra første stund og ble gode venner veldig raskt, forteller Frigstad til Nettavisen.

Også Tronstad Jacobsen bekrefter at de to raskt fant tonen da de ankom gården tilbake i juli, og at han fikk et godt øye til Kristiansand-jenta rimelig fort.


– Første gang jeg så Tonje må jeg innrømme at jeg ble litt paff. Det første jeg tenkte var at hun er jo veldig pen. Men så lærte jeg hun og kjenne, og hun har mye inni hodet sitt også, sier han til Nettavisen.

Ingen av dem vil imidlertid avsløre om det er blitt mer enn en flrøt etter at de kom hjem fra gården. Og hvordan romansen utvikler seg inne på farmen kan de jo ikke si noe om – for det er ikke lov å røpe hva som skjer i programmet.

Heidi Lereng er en av deltagerne som sier at de andre på gården fort skjønte at det var søt musikk i luften mellom de to.

– De har prøvd å skjule det, men det har vært veldig åpenbart for oss rundt. Den kjemien der er vanskelig å skjule, forteller hun og legger til:

– Det var klaff fra dag én! Helt utrolig, jeg har aldri vært med på noe sånt før, det var rett og slett bare match fra første dagen, sier hun til Nettavisen.

Ble sendt til sykehuset

21 år gamle Tonje Frigstad er årets yngste deltaker. Tromsøværingen Simon Tronstad Jacobsen er 23. De er begge studenter.

Finalen av det populære realityprogrammet ble spilt inn søndag 3. oktober. Dagen etter ble Tonje Frigstad sendt til sykehuset.

Nettavisen skriver at «Farmen»-deltaker Simon Tronstad Jacobsen hjalp henne til legevakten da hun fikk kraftige magesmerter. fra legevakten bar det videre til sykehuset.

– Jeg ble lagt på operasjonsbordet for operasjon av blindtarmen, men da de fikk se inn i magen min fant legene ut at det ikke var blindtarmen som var problemet, forteller Frigstad, som synes opplevelsen var svært skremmende.

Legene har fortsatt ikke funnet ut hva magesmertene skyldtes.

– Jeg har fortsatt veldig vondt, men legene tror også at det kan være en reaksjon på en brå overgang av matinntaket etter deltakelsen i «Farmen», sier Frigstad.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ekskjæresten forklarer hvorfor han drepte Cansel (22)

Sanna Khursheed

«Farmen»-Sanna utsettes for grov hets på nettet – nå viser hun frem hva hun må leve med