in ,

De eneggede tvillingsøstrene blir mammaer samme dag

Foto: Privat

Amanda Caston og Julia Baldree er eneggede tvillinger og ganske like hverandre – tidligere i år fødte de til og med på samme dag med mindre enn en times forskjell.

De eneggede tvillingene Amanda Caston og Julia Baldree hadde egentlig termin med 20 dager mellom. Men skjebnen ville det annerledes. .

De 27 år gamle søstrene fødte hvert sitt barn den 28. mars og med mindre enn en times forskjell. Dette melder NBC-tilknyttede WBIR-TV ifølge People.


Amanda Caston, som til daglig jobber som lærer, forteller People at sønnen Miles hadde termin 2. april, mens søsteren hennes ventet tvillingguttene Josiah og Carter den 22. april.

Men selv da de fikk vite at legene ville sette i gang fødslene tidlig, hadde ikke de to tvillingsøstrene noen som helst anelse om at de skulle føde samme dag.

Foto: privat

– Jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt, sier Amanda Caston.

Hun kom inn på sykehuset den 27. for å føde, men fødte ikke før neste dag – den samme dagen som søsteren Julia Baldree hadde keisersnitt.

– Da jeg fødte klokken 10:24 om morgen, ventet jeg på å høre fra søsteren min, sier Amanda og legger til «men så fant jeg ut at alle barna ble født innen den sammen timen.»

Ifølge WBIR-TV sa en matematikkprofessor i New Jersey at oddsen for noe slikt skal skje innen samme dag er rundt 4 av 100 000. Innen samme klokketime er det enda mer usannsynlig.

Amanda Caston er imponert over tallene.

– Jeg syntes det er sprøtt, sier hun.

Ingen av søstrene hadde forventet å bli foreldre til egne tvillinger, så det faktum at Julia Baldree faktisk ble det beskriver de som fantastisk.

Foto: Privat

– Det har vært veldig gøy og definitivt et eventyr. Og vi er glade for at de får dele bursdager akkurat som vi gjorde, sier Amanda Caston

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Nona mistet halve snuten da hun ble skutt – endelig smiler livet til den kjærlige lille hunden

Øyunn og Levi

Brudd for «Sommerhytta»-paret