Det sies at hunder er menneskets beste venn. Men det er ikke alltid at mennesket er hundens beste venn. Det er alltid vanskelig å kunne få seg til å forstå hvordan noen mennesker kan være så vonde at de utsetter forsvarsløse dyr for mishandling.

Forskning viser at personer som utøver vold mot dyr eller mishandler dyr, har en svært høy sannsynlighet for også å utøve vold mot mennesker.

Heldigvis finnes det mennesker som gjør en ekstra innsats for å rette opp i handlinger som er utført av personer som mest sannsynlig har psykiske problemer. Denne saken viser begge ender av skalaen. Vi befinner oss Italia, nærmere beskrevet i Messina. To damer var ute å gikk langs elven da de fikk øye på en svart søppelsekk. De hørte klynking og jamring fra sekken. De måtte åpne den for å se hva dette var. Det møtte dem et grufullt syn..

Advarsel: Før du ser på disse bildene så skal du vite at flere av dem inneholder ting som kan være vanskelig å se på. Men du skal også vite at historien har en lykkelig slutt. Vil du se eller ikke? Valget er ditt. 

Damene fant en svært medtatt forlatt hund i søppelsekken.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Hundens ben var bundet sammen med ståltråd. Han var så puttet i en søppelsekk som var dumpet ved elven ved siden av en død kalv.

LES OGSÅ
Dyrebeskyttelsen: Påsken er starten på "dumpingsesongen" av kjæledyr
Foto: Facebook
Foto: Facebook

En dame som jobber med mishandlede dyr ble tilkalt. Linda Li konstaterte at hunden var dekket av larver og hadde hundrevis av stikk. Hunden var også totalt dehydrert og i sjokk. Det første hun gjorde var å gi hunden vann.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Hunden ble fraktet til veterinæren. Det ble da oppdaget at bena til hunden var helt paralysert. Han kunne ikke bruke dem. Sannsynligvis på grunn av traumet den hadde vært gjennom.

hund4
Foto: Facebook

Men se på han nå!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Hunden hadde et sjarmerende vesen og ble raskt adoptert av Dominique Mastroianni.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Hunden har nå bodd i et godt hjem i over 1 år.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Og bena hans er helt fin igjen!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Han elsker sitt nye liv, som inkluderer å leke med familiens andre hunder!

hund9
Foto: Facebook

En utrolig forvandling for det som var en hund som var dømt til døden på en grusom måte!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Det er godt vi har mennesker i samfunnet vårt som tar seg av skjebner som dette. En stor hyllest til disse personene!