Hjem Dyr De fire valpene var satt ut for å dø – ble reddet i siste sekund
Dyr

De fire valpene var satt ut for å dø – ble reddet i siste sekund

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De frivillige ved Julianas Animal Sanctuary i Colombia i USA, var ute og matet kyllinger da en liten, svart valp kom mot dem. Det var tydelig at den ville ha dem med for å vise dem noe.

Den lille, svarte valpen hoppet og bjeffet, og viste tydelig at den ønsket at menneskene ble med den. De frivillige plukket opp valpen og kunne konstatere at den var veldig tynn, og at den også var full av lopper.

De satte den ned igjen og fulgte etter den. Da tok den menneskene med til en hvit sekk som lå på bakken. Sekken var knyttet igjen på toppen. Det skriver Paw my gosh.

Fire valper satt ut for å dø

Da de åpnet sekken, fant de ytterligere tre, små, svarte valper. Valpene var slitne, tynne, utsultet og dehydrerte. De var også fulle av lopper.

Dyrevennene tok med seg valpene til en dyrlege. Der fikk de mat og vann, og behandling for loppene. Valpene var også fulle av innvollsorm, og fikk seg en real ormekur. Da valpene hadde kommet seg, ble de overført til dyrehjemmet. Der fikk de masse omsorg og kjærlighet.

Var livredde mennesker

Likevel tok det lang tid før valpene begynte å slappe av rundt mennesker. Mesteparten av tiden, bare satt de og skalv av frykt hver gang et menneske nærmet seg dem. Men de ansatte var tålmodige, og etter en stund, begynte valpene smått om senn å stole på menneskene rundt seg.

Det var vanskelig å finne noen som kunne adoptere valpene. Det er mange hunder som trenger et hjem.

Alle fire har fått nytt hjem

Dette skjedde for tre år siden, og i dag kan dyrehjemmet melde at alle valpene har fått nye hjem, og at de koser seg i de nye familiene sine. Endelig får de alle den kjærligheten de fortjener.

Foto: Privat

LES OGSÅ: Sammen med hunden sin kaster han seg i isvannet for å redde en fortvilt valp

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com