in

De fire verdensstjernene synger «The Prayer» sammen: – Dette er legendarisk

Lørdag kveld gikk de fire store verdensstjernene Andrea Bocelli, Céline Dion, Lady Gaga og John Legend sammen og sang låta «The Prayer». Resultatet får hele verden til å tørke tårer.

Lørdag kveld arrangerte organisasjonen Global Citizen et arrangement de kalte «One World: Together at Home». Flere store artister deltok digitalt hjemmefra, blant annet Beyoncé, The Rolling Stones, Taylor Swift, Ben Platt og Sam Smith. Men det var spesielt fire artister som sammen fikk hele verden til å tørke tårer.

Foto: YouTube

Den beste versjonen

I sendingen, som senere er lagt ut på YouTube, begynner den kjente pianisten Lang Lang å spille. Så dukker Céline Dion opp fra stuen sin og synger. På andre del av det første verset, kommer Lady Gaga inn. Og på refrenget kommer John Legend inn sittende i trappen sin. Og når Andrea Bocelli stemmer i til slutt, tar det hele av i en nydelig versjon av den kjente sangen.

Videoen er sett over 6 millioner ganger på YouTube. Hvor mange som så konserten live, er usikkert. Flere kommenterer at denne versjonen er den beste de noen gang har hørt.

Populær sang

Sangen «The Prayer», ble opprinnelig fremført av Céline Dion og Andrea Bocelli i 1998. Da som filmmusikken animasjonsfilmen «Det magiske sverdet». Året etter vant sangen Golden Globe for beste originalsang.

Sangen ble også nominert til Oscar for beste sang og den ble nominert til Grammy Award.

Samlet inn penger

Alle artistene som deltok i den digitale konserten, var med og samle inn penger til helsearbeidere og sykehus under koronaepidemien. Dagen etter konserten, kunne organisasjonen bak, Global Citizen, annonsere at de hadde fått inn hele 127,9 millioner dollar. Det tilsvarer over 1,3 milliarder norske kroner.

Her kan du se det nydelige innslaget med de fire, store stjernene:

Vil du starte dagen med positive nyheter? Meld deg på nyhetsbrevet vårt – start dagen med et smil 🙂

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Åpner opp for utenlandsferie i sommer

charlotte

Ambulansearbeider (23) funnet død hjemme – trolig død av korona