in

De fleste tar feil: Hvor mange hull er det i t-skjorten?

Hver dag skriver vi i Sosialnytt artikler om saker som skaper engasjement i sosiale medier. Og vi kan med sikkerhet fastslå at dere elsker hjernetrim!

I dag skal dere få bryne dere på en oppgave som det har vist seg at de fleste svarer feil på. Spørsmålet er enkelt; hvor mange hull er det i t-skjorten på bildet nedenfor?

Denne oppgaven har gått som en farsott på Facebook, og som med alle slike tester, alle som svarer er hundre prosent sikker på at de har det riktige svaret.

Du skal få noen alternativer. Det riktige svaret er enten 2, 4, 6 eller 8.

Det kan være lurt å tenke seg om to ganger før du skriver svaret i kommentarfeltet vårt på Facebook. Det er ikke alltid det første du tenker på som er det riktige..

Og for de som virkelig vil vite om de svarte riktig. Fasiten finner du ved å klikke «Se fasit» under artikkelen. Skriv svaret ditt på Facebook FØR du sjekker fasiten!

Klarte du det? Da er det på tide å teste hvordan venner og familie gjør det. Del saken videre for å se om de er like kvikk som deg!

Riktig svar er 8 hull!

På bildet nedenfor ser du de første seks.

Men mange tenker ikke på at en skjorte har to sider. Om man snur skjorten kan man si at man har to hull til – altså totalt 8 hull.

Da er det bare å dele saken videre for å se om du har noen venner som er smart nok til å tenke på dette!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ny oppdatering om gutten som gikk gråtende over grensa: – Han er trygg nå!

putin youtube

Dette er «de ukjente» døtrene til Putin