Forsiden Hjernetrim De fleste tar feil: Hvor mange hull er det i t-skjorten?

De fleste tar feil: Hvor mange hull er det i t-skjorten?

Hver dag skriver vi i Sosialnytt artikler om saker som skaper engasjement i sosiale medier. Og vi kan med sikkerhet fastslå at dere elsker hjernetrim!

I dag skal dere få bryne dere på en oppgave som det har vist seg at de fleste svarer feil på. Spørsmålet er enkelt; hvor mange hull er det i t-skjorten på bildet nedenfor?

Denne oppgaven har gått som en farsott på Facebook, og som med alle slike tester, alle som svarer er hundre prosent sikker på at de har det riktige svaret.

Du skal få noen alternativer. Det riktige svaret er enten 2, 4, 6 eller 8.

LES OGSÅ
Hvor mange bein ser du på bildet?

Det kan være lurt å tenke seg om to ganger før du skriver svaret i kommentarfeltet vårt på Facebook. Det er ikke alltid det første du tenker på som er det riktige..

LES OGSÅ
Hvor mange bein ser du på bildet?

Og for de som virkelig vil vite om de svarte riktig. Fasiten finner du ved å klikke «Se fasit» under artikkelen. Skriv svaret ditt på Facebook FØR du sjekker fasiten!

Klarte du det? Da er det på tide å teste hvordan venner og familie gjør det. Del saken videre for å se om de er like kvikk som deg!

SE FASIT

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet