Hjernetrim De fleste tar feil: Hvor mange hull er det...

De fleste tar feil: Hvor mange hull er det i t-skjorten?

-

- Reklame -

Hver dag skriver vi i Sosialnytt artikler om saker som skaper engasjement i sosiale medier. Og vi kan med sikkerhet fastslå at dere elsker hjernetrim!

I dag skal dere få bryne dere på en oppgave som det har vist seg at de fleste svarer feil på. Spørsmålet er enkelt; hvor mange hull er det i t-skjorten på bildet nedenfor?

Denne oppgaven har gått som en farsott på Facebook, og som med alle slike tester, alle som svarer er hundre prosent sikker på at de har det riktige svaret.

Du skal få noen alternativer. Det riktige svaret er enten 2, 4, 6 eller 8.

Det kan være lurt å tenke seg om to ganger før du skriver svaret i kommentarfeltet vårt på Facebook. Det er ikke alltid det første du tenker på som er det riktige..

Og for de som virkelig vil vite om de svarte riktig. Fasiten finner du ved å klikke «Se fasit» under artikkelen. Skriv svaret ditt på Facebook FØR du sjekker fasiten!

Klarte du det? Da er det på tide å teste hvordan venner og familie gjør det. Del saken videre for å se om de er like kvikk som deg!

SE FASIT

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Märtha Louise åpner opp om kjærestens synspunkter

Prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten Durek Verrett (44) har stått side ved side gjennom flere heftige stormer de...

Mener Therese Johaug bør få prestisjefylt ærespris

TV 2s sykkel- og dopingekspert og tidligere proffsyklist Mads Kaggestad, mener Therese Johaug (31) bør få den prestisjefylt prisen...

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...