Hun motet seg opp og gikk i bikini for første gang på lenge – dagen hennes ble dessverre ødelagt!

14081

For første gang på 13 år skulle den 33-årige fembarnsmoren Tanis gå på stranden for å sole seg. Dessverre ble det som skulle være en fantastisk dag ødelagt for Tanis, og hun gikk gråtende hjem.

Etter hendelsen la Tanis ut dette bildet på nettet, og skrev en tekst til. Teksten bør du lese og gjerne dele videre. Dette skrev hun:

«Dette er et åpent brev til de to guttene og jenta som bestemte seg for å skippe jobben og i stedet dra til Alberta Beach for å sole seg, bade og drikke øl. Jeg beklager for at mitt første forsøk på å sole meg og gå med bikini offentlig på 13 år var ekkelt for dere. Jeg beklager for at magen min ikke er smal og fast.

Jeg er lei meg for at magen min er full av stekkmerker. Jeg beklager IKKE at kroppen min har bært, livnært, beskyttet og født FEM friske og fantastiske barn. Jeg er lei meg for at min 33-årige kropp forstyrret dere så mye at dere følte behov for å peke, le og late som at dere sparket meg.

Dere skal vite at jeg holdt hodet høyt og latet som at jeg ikke ble påvirket av hånet deres, men jeg gråt i bilen på vei hjem. Takk for at dere ødelagte dagen min i dag. Det er mennesker som dere som gjør verden til en fæl plass. Jeg kan ikke gjøre annet enn å synes synd på de kvinnene som en dag kommer til å bære frem deres barn og bli ekle i deres øyne når kroppen forandrer seg under den mirakuløse prosessen som en graviditet er.

Jeg håper at dere en dag innser at slike arr er noe å være stolt over, og ikke noe å skjemmes over!»

Det er et viktig budskap Tanis kommer med, ingen mennesker skal noensinne trenge å skamme seg over kroppen sin!

 

SISTE NYTT