Hjem Viralt De «identiske» bildene av far og sønn med 30 års mellomrom går viralt

De «identiske» bildene av far og sønn med 30 års mellomrom går viralt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da Ruben Flowers jr. tittet i et fotoalbum hjemme hos bestemoren fant han et bilde av han selv og faren som var tatt 30 år tidligere.

I 1994 fikk Ruben være med pappa på jobb. Den lille gutten sitter i cockpit ved siden av sin far, piloten. Faren ser rett i kameralinsen med et stort smil. Ruben ser med beundring i blikket på sin far.

Ruben hadde helt glemt at bildet fantes, men da han så det igjen kom de fine minnene fra oppveksten. Faren var en stor kilde til inspirasjon for gutten, og han elsket turene til flyplassen, å få følge med til treningssenteret, eller ta en tur i flysimulatorene. Da faren hadde fortalt om jobben sin på skolens karrieredag, strålte Ruben av stolthet.

Og tidspunktet han gjenoppdaget bildet på var perfekt: Ruben var akkurat iferd med å følge i farens fotspor og begynne å fly som førstepilot for Southwest Airlines.

I mellomtiden nærmer Rubens far –Ruben Sr. – seg pensjonisttilværelsen. Han gjorde seg klar for sin siste Southwest-flyvning som kaptein.

De to mennene synes det er stas at karrierene deres i Southwest Airlines en kort tid har overlappet hverandre, og håpet at de skulle få en mulighet til å fly sammen.

– Det var en drøm for meg å komme så langt som å fly med faren min, det var sannsynligvis mitt første luftfartsmål, forteller Ruben jr. til CNN.

Etter å ha gjenoppdaget det gamle bildet, la de to Flowers-mennene enda en detalj til dette målet: Ikke bare skulle de å fly sammen, de skulle også å gjenskape bildet fra 1994, nesten 30 år senere. Og da ville de ikke bare være far og sønn – men også kolleger.

I mars 2023 fløy Ruben sr. sin siste Southwest-flyvning. Den gikk fra Omaha i Nebraska til hjembyen Chicago i Illinois. Ved siden av han, satt sønnen som hans kollega.

Dermed fikk de gjenskapt bildet fra 1994:

Skjermbilde: Youtube

I en pressemelding fra Southwest Airlines sier Ruben Flowers sr. at «I mine mer enn 30 fantastiske år i selskapet har jeg delt min reise og lidenskap med familien min. Det er syv piloter i familien min nå, tre som er her hos meg på Southwest». Ruben Flowers jr. er det ferskeste tilskuddet til pilotyrket fra familien.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com