Hjem Fremhevet De nye bildene av Celine Dion er hjerteskjærende

De nye bildene av Celine Dion er hjerteskjærende

Barna er redd de snart mister henne.

Den berømte sangeren Céline Dion har i et åpenhjertig intervju med australske «Sunrise» avslørt hvordan hennes kamp mot Stiff-Person Syndrome påvirker familien hennes dypt. Sykdommen, som forårsaker smertefulle spasmer og muskelproblemer, har skremt barna hennes, og de frykter at hun ikke har lenge igjen.

Barna bekymrer seg for morens helse

Céline har tre barn med sin avdøde ektemann René Angélil, og de har vært vitne til morens helseutfordringer på nært hold.

– Barna mine er redde fordi de mistet faren sin, og nå lurer de på om jeg også skal dø, forteller Céline åpent.

Hun legger til:

– Jeg vil ikke dø, men jeg skal ikke lyve… Jeg er redd. Det kan være livstruende. Hva vil skje?

Til tross for at Céline var privat om sine helseproblemer frem til diagnosen ble offentliggjort i 2022, har hun nå delt mye om sykdommen sin med verden.

Dokumentaren «I Am: Celine Dion»

Neste uke lanseres Céline Dions nye dokumentar «I Am: Celine Dion» på Prime Video, hvor hun deler sin reise og kamp mot sykdommen i detalj. I tillegg snakket hun nylig med NBC og avslørte at hun tidligere tok nesten dødelige doser Valium for å håndtere symptomene, uvitende om hvor farlig dette var.

Pandemien ga Céline motivasjon til å redusere sin daglige dose på 90 milligram Valium. Dessverre forverret dette symptomene hennes, noe som førte til at hun delte diagnosen sin offentlig. Nå kjemper hun med nebb og klør for å komme tilbake på scenen, fast bestemt på å fortsette karrieren sin.

Gjennom trailere fra dokumentaren har det dukket opp bilder av Celine Dion nå. Og mange kommenterer hvor brutalt det er så hvordan hun nå ser ut.

Celine Dion. Foto: Skjermdump Youtube

Nylig delte hun dette bildet på Instagramkontoen sin:

Intervjuet med Sunrise kan du se nedenfor.

Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com