in

De nye bildene av Kronprinsesse Mette-Marit: Se hvor hun stråler!

Mette Marit
Mette-Marit. Foto: NTB

Kronprinsessen får mye oppmerksomhet for de nye bildene.

Mette-Marit lider av kronisk lungefibrose. En sykdom som gjør at hun fort blir ekstra sliten. I et intervju med VG, har Mette-Marit tidligere uttalt at hun har måttet kutte ned på jobbingen og offisielle oppdrag etter at hun ble rammet av lungesykdommen.

– Jeg prøver å ta det med mer ro, og det handler mye om at det ikke blir for lange dager, sa hun.


Og for noen år siden forklarte kronprinsessen mer om sykdommen gjennom en pressemelding gjennom Kongehuset.

– Jeg har i en del år tidvis hatt helseutfordringer, og nå vet vi mer om hva disse bunner i. Tilstanden gjør at arbeidskapasiteten vil variere. Kronprinsen og jeg velger å informere om dette nå, blant annet fordi det fremover vil være behov for å planlegge perioder uten offisielt program. I forbindelse med behandling, og når sykdommen er mer aktiv, vil dette være nødvendig, uttalte kronprinsessen, den gang og la også vekt på at hun deltar i det hun klarer av offisielle program.

– Selv om en slik diagnose i perioder vil legge begrensninger på livet mitt, er jeg glad for at sykdommen er oppdaget så tidlig. Mitt mål er fortsatt å arbeide og delta i offisielt program så mye som mulig.

Og de siste dagene har kronprinsesse Mette-Marit deltatt på flere offisielle oppdrag.

Mange kommenterer nå bildene og skriver at Mette-Marit ser riktig så bra ut!

«Kronprinsparet og Kronprinsesse Mary av Danmark var til stede under en dansk-norsk konferanse om fremtidens grønne løsninger for bærekraftig byutvikling i Oslo rådhus i dag. Kronprinsesse Mary holdt åpningstalen, og konferansen var første post på programmet under hennes offisielle besøk til Norge,» skriver Kongehuset på fredag.

Litt senere samme dag publiserte Kongehuset flere bilder av kronprinsessen i anledning den offisielle middagen i forbindelse med åpningen av nasjonalmuseet.

Mette-Marit ankom gallamiddagen i en rosa, fotsid kjole. Ifølge Se og Hør er den laget av den norske designeren Peter Dundas.

Kronprinsesse Mary av Danmark, Dronning Sonja, Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit før festmiddagen. Foto: Sara Svanemyr. Det kongelige hoff.

Kronprinsparet under åpningsmiddagen

Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff.

Se videoen nedenfor: Dette visste du kanskje ikke om den norske kronprinsessen – 5 fakta om Mette-Marit.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Vet du hvor mange prikker har du i førerkortet? Nå kan du sjekke selv

Dramatikk da Britney Spears giftet seg: Hennes bevæpnede eksmann stormet bryllupet