Hjem Kjendisnytt De nye bildene av Prins Sverre Magnus tar fullstendig av – Slik har du ikke sett han før

De nye bildene av Prins Sverre Magnus tar fullstendig av – Slik har du ikke sett han før

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Prins Sverre Magnus, som fylte 18 år i desember i fjor, ble hedret med en spesiell bursdagsgave fra Forsvaret: et besøk til Setermoen og Hærens Brigade Nord i april.

Prinsens besøk markerte en viktig introduksjon til Forsvarets avdelinger i Indre Troms, og Kongehuset har nylig delt en rekke bilder fra denne begivenheten.

På Instagram skriver kongehuset:

«Da Prins Sverre Magnus fylte 18 år i desember i fjor fikk han en drømmedag i gave av Forsvaret 🥳

I april besøkte Prinsen derfor Setermoen og Hærens Brigade Nord! Under besøket deltok han i ulike aktiviteter og møtte mange av de vernepliktige soldatene fra Panserbataljonen, Artilleribataljonen og Etterretningsbataljonen.»

Under besøket deltok prinsen i flere aktiviteter som ga ham et innblikk i Forsvarets daglige virke. Han ble blant annet introdusert til funksjonene og systemene til ulike panservogner ved Panserbataljonen. I tillegg fikk prinsen muligheten til å kjøre en panservogn og spise lunsj sammen med vernepliktige soldater, noe som ga ham et unikt perspektiv på livet i militæret.

Og bildene, de tar fullstendig av på Instagram. På under 3 timer har de fått nesten 8000 likerklikk!

Prins Sverre Magnus
Foto: Det Kongelige Hoff

Prinsens dag fortsatte med et besøk til Etterretningsbataljonen, hvor han fikk orientering om bruk av droner. Han fikk også prøve seg som dronepilot, en erfaring som kombinerer teknologi og taktisk forståelse, essensielt i moderne militære operasjoner.

Prins Sverre Magnus
Foto: Det Kongelige Hoff

Dagen ble avrundet med et feltmiddag ute i øvingsområdet, tilberedt og delt med de vernepliktige soldatene, noe som understreker samhold og kameratskap som er viktig i militæret.

Prins Sverre Magnus
Foto: Det Kongelige Hoff
Prins Sverre Magnus
Foto: Det Kongelige Hoff
Prins Sverre Magnus
Foto: Det Kongelige Hoff
  1. kronprinsparet
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com