Hjem Kjendisnytt De nye private bildene til Halvor Bakke rører tusenvis: – Man hjelper og bidrar der man kan

De nye private bildene til Halvor Bakke rører tusenvis: – Man hjelper og bidrar der man kan

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

– På lørdag er det avreise tilbake til Zanzibar, skriver Halvor Bakke.

Interiørdesigner Halvor Bakke har siden 2015 blitt et kjent fjes for de fleste nordmenn gjennom TV3-programmet «Eventyrlig Oppussing».

Men det er ikke bare interiør som opptar Halvor Bakke. Han har lenge hatt en mangeårig drøm.

I 2022 kjøpte han og forretningspartneren Julian Bjørnerem nemlig en hustomt i Sør-Afrika. Og der bygges drømmehuset.

I mars i fjor skrev Bakke på Instagram:

«En mangeårig drøm har endelig gått i oppfyllelse!

«Vi har kjøpt tomt og starter bygging av drømmehuset allerede i mars.

Halvor Bakke
Foto: Privat

– Jeg har vært veldig mye i Sør-Afrika de siste 15 årene, i Cape Town-området, og tenkt at der har jeg lyst til å bli gammel. Og vinteren er ikke min største årstid, så da denne muligheten dukket opp hoppet vi på, sier han til Nettavisen og forteller hva som er planen når huset står ferdig:

– Da rigger vi oss der for et «hjemmekontor» der vi kan være to-tre måneder hver vinter.

Reise ned for å hjelpe barn

Nå skal Halvor på en ny tur til Tanzania, et land hvor antallet foreldreløse barn overstiger to millioner. Mange innbyggere mangler både midler og tilgang til synsundersøkelser og brilleanskaffelse.

Gjennom et samarbeid med optikerkjeden Specsavers og deres veldedighetsinitiativ «Gi syn til Tanzania», har han flere ganger reist for å donere briller til over tusen fattige barn og voksne.

TV-personligheten har en innebygd trang til å bistå andre. Fra ung alder har han blitt oppdratt til å støtte dem som ikke nyter de samme fordelene som han selv har hatt.

– Jeg er oppdratt slik, at man hjelper og bidrar der man kan. Det har vært en del av meg hele livet. Det er arven fra mine foreldre, sier han i et intervju med Norsk Ukeblad.

«På lørdag er det avreise tilbake til Zanzibar med Specsavers Norge og Gi syn til Tanzania,» skrev Halvor på Instagram på tirsdag.

Halvor Bakke
Foto: Privat / Halvor Bakke

«Her skal et dyktig team med optikere, studenter og hjelpere fra Norge bidra med utdeling av briller og solbriller til lokalbefolkningen!

Jeg er så stolt og takknemlig for muligheten til å være med å bidra en gang til🖤,» skriver han videre.

Halvor Bakke
Foto: Privat / Halvor Bakke

Hadde et ønske om å adoptere

Halvor blir dypt berørt av de globale ulikhetene han støter på. Hans største ønske er å kunne hjelpe så mange han kan. I ungdomstiden drømte han om å stifte en egen familie, og etter at han giftet seg, begynte han å vurdere adopsjon.

– Da jeg fortsatt var gift, vurderte vi å adoptere sammen. Så forsvant planene sammen med kjærligheten, sier han til Norsk Ukeblad.

På forrige tur til Tanzania ble det mange sterke inntrykk. Da hadde han heldigvis med seg sin gode venn og manager, Julian Bjørnerem.

Halvor Bakke
Foto: Privat / Halvor Bakke

– Julian gråt minst like mye som meg. Det var fint å få vise ham hva jeg gjør, samtidig som vi kunne ventilere litt sammen på kveldstid. Med så mange krevende inntrykk gjorde det godt å snakke med bestekompisen min om opplevelsene og det vi nettopp hadde vært gjennom, forteller Halvor til Norsk Ukeblad.

Halvor Bakke
Foto: Privat / Halvor Bakke

På Instagram er det tusenvis som har likt det siste innlegget til Halvor, og mange beskriver for en flott fyr han er som gjør dette. Blant de mange fine kommentarene kan vi lese:

«Så viktig å se godt.. Viktig og meningsfylt jobb dere gjør❤️«

«Fantastisk engasjement og så viktig jobb❤👏👏»

«Utrolig flott gjort Halvor Bakke❤👏»

Reisen Halvor Bakke nå skal på til Tanzania kan du følge på Instagramprofilen hans. Den finner du nedenfor. For en fantastisk god gjerning han gjør, for en mann! Trykk gjerne på deleknappen om du er enig!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com