Hjem Historier fra livet De skulle renovere huset da en gammel veske plutselig falt ned sammen med takplatene

De skulle renovere huset da en gammel veske plutselig falt ned sammen med takplatene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er alltid spennende å renovere en gammel bolig, men Megan og Bobby Kapsidis fra Florida fikk et ekstra eventyr med på kjøpet da de skulle pusse opp kjøkkenet.

Megan og Bobby hadde ifølge Little Things bodd i huset i omtrent åtte år da de bestemte seg for å gjøre noen endringer. En av prosjektene de hadde satt seg fore var å oppgradere og moderne kjøkkenet.

Kort etter at Bobby var i gang med prosjektet og sto og rev bort takplater på kjøkkenet, ramlet det ned mer enn gamle takplater.

Gjemt i taket til familien Kapsidis lå en gammel veske. De hadde aldri sett den der før, så det måtte være tidligere eiere som hadde plassert den der. Vesken som var av skinn bar stempelet «Genuine Alligator. Made in Cuba.»

Inni vesken fant de et fotoalbum med en rekke bilder fra et bryllup. Menneskene på bildene var helt ukjent for Megan og Bobby.

Bildene i albumet var mer enn 50 år gamle. Og ifølge beskrivelsene til bildene var det var tydeligvis Joseph og Marguerite Garguilo som hadde giftet seg i Brooklyn, New York. Også navnene var helt ukjente for Megan og Bob.

Ekteparet la ut de 50 år gamle bryllupsbildene på Facebook i håp om at de skulle klare å spore opp familien som eide bildene. De klarte også å finne et telefonnummer, men det var ikke i bruk.

De fikk ikke respons fra Joseph og Marguerite, men nettstedet Inside Edition tok kontakt, og tilbød assistanse.

Ved hjelp av Inside Edition klarte paret å spore opp Marguerite. Hun bor på et hjelpehjem i Florida. Joseph ble dessverre rammet av Parkinsons syndrom, og har gått bort.

Men Megan og Bobby kan i alle fall få gjenforenet albumet og de vakre minnene fra bryllupet med Marguerite.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com