Hjem Familie Mor og sønn gjenforenes etter 52 år: «De tok ham fra meg da han var bare 10 dager gammel»

Mor og sønn gjenforenes etter 52 år: «De tok ham fra meg da han var bare 10 dager gammel»

52 år etter at sønnen ble tatt ut av fanget hennes, bare ti dager gammel, ble moren gjenforent med sin sønn.

Uansett hva som er årsaken til adskillelsen, er det å bli separert fra sitt nyfødte barn noe av det verst tenkelige en kvinne kan gjennomgå. Engelske Lynne måtte oppleve dette, da hun fødte sin førstefødte som fjortenåring.

Ble mor som barn

I 1968 ble fjorten år gamle Lynne Oakes gravid med en eldre mann, skriver Daily Mail. Da hun fødte sønnen gikk det ikke lange tiden før han ble fjernet fra henne og ikke fikk se sin biologiske mor på hele 52 år.

Den engelske kvinnen husker godt de ti dagene hun fikk sammen med sønnen sin, Michael. Hun strikket babyklær til ham, nøt å bade ham og mate ham, sang for ham og pratet med ham. Hun elsket hvert minutt og husker godt hvordan hun gråt den siste dagen de hadde sammen.

Minnet av tårer som traff det vesle ansiktet, mens hun lovet ham at hun skulle finne ham igjen, før de la ham i en barnevogn og trillet ham bort fra henne. Ettersom Lynne bare var et barn selv, skulle sønnen plasseres i en fosterfamilie. Etter den dagen var det ingen kontakt mellom mor og sønn.

«Jeg kunne ikke tro at noe så vakkert var slitt ut av armene mine», avslutter Lynne, i følge Daily Mail.

Long Lost Family

Lynne giftet seg, men fikk aldri flere barn. I alle årene hun var adskilt fra sin sønn forsøkte hun å finne ham, uten hell. Ikke før tv-programmet «Long Lost Family» tok saken fikk de to se hverandre igjen, og det etter lange 52 år!

Mor, mormor og oldemor – over natten

Etter mange tiår med forgjeves leting etter barnet sitt, fikk Lynne eksperthjelp til å spore ham opp. Michael viste med det samme stor interesse for å lære sin biologiske mor å kjenne.

De pratet sammen i timevis og oppdaterte hverandre på hvordan livene deres hadde utviklet seg. Fra å være en del av en familie som besto av henne selv og ektemannen, ble Lynne plutselig både mor, mormor og oldemor!

Ingenting kan bøte for de mange årene hun måtte leve i uvisse, men fremtiden ser heldigvis lys ut for både mor og sønn.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com