søndag, juli 12, 2020

De tre pensjonistene danser til Michael Jackson. Får publikum til å hyle av latter

Mest lest nå

Borghild eller Peder? 20 navn folk må begynne å kalle barna sine igjen

Vi har tatt en titt på SSBs navnestatestikk for gutter og jenter fra 1800-tallet og fram til i dag. Der fant vi mange juveler av noen navn som vi må begynne...

Moren skrev det beste brevet til sin datter om det å bli gammel

De fleste foreldre har nok opplevd det. En fase hvor barnet ditt tror at han eller hun vet mer enn deg om det meste. De kan mer enn foreldrene om selve livet, om kjærlighet, ja om alt.

De kaller seg The Awesome Threesome, og er alle over 70 år. De elsker å danse, men har aldri danset for noen andre enn konene sine før. Så ble det satt opp et lokalt talentshow …

Disse tre bestevennene møtte hverandre på et dagsenter for pensjonister kalt Leisure World i Seal Beach i California. Ingen av dem kjente til hverandre fra før, men de fant fort tonen. De delte nemlig alle en helt spesiell lidenskap for dans, revy og teater.

Foto: YouTube


Talentshow

De tre nybakte vennene bestemte seg for å øve inn en dans. Og siden de alle likte Michael Jackson, øvde de likeså godt inn en dans til selveste «Billy Jean».

Mennene møttes så ofte de bare kunne. De drakk kaffe, koste seg med et kakestykke, og så danset de. Dansen fremførte de for konene sine, og var egentlig mer enn fornøyd med det.

Men en dag skulle et lokalt talentshow gå av stabelen på samfunnshuset. De lokale ungdommene var ikke sene med å melde seg på. De skulle delta med både sang og dans.

Foto: YouTube

Ekstraordinært møte

Etter et ekstraordinært kaffe-møte, ble de tre vennene enige om at dette måtte de være med på. De meldte på The Awesome Threesome på talentshowet. Nå skulle de få sjansen til å vise frem dansen sin til et større publikum enn de begeistrede konene.

Vennene øvde hver eneste dag fram mot den store dagen. De forteller at de var ganske så nervøse. Men de gledet seg også. De hadde øvd såpass mye, at de var sikre på at dansetrinnene skulle sitte godt. Men ingen visste hvordan de kom til å reagere når nervene satt inn for alvor.

Foto: YouTube

Lar det stå til

Så ble det deres tur. Mennene stabbet seg inn på scenen til musikken til A Space Odyssey. Så kommer Michael Jackson på høyttalerne. Og de tre vennene lar det stå til.

Her kan du se videoen fra The Awesome Threesomes danseshow:

SE OGSÅ: Pensjonistene danser på gamlehjemmet – Få med deg stemningen når ’Macarena’ blir slått på!

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter