Hjem Kjendisnytt De var deltakere i den første «Farmen Kjendis» – dette gjør de nå

De var deltakere i den første «Farmen Kjendis» – dette gjør de nå

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nå ruller sesong sju av «Farmen Kjendis» over tv-skjermene. Den aller første sesongen ble sendt i 2017. Gaute Grøtta Grav var programleder, og Leif Einar «Lothepus» Lothe sto igjen som vinneren etter den første «Farmen Kjendis» som ble spilt inn på Storøy gård ved Rørholtfjorden i Telemark.

Den aller første som ble slått ut av Farmen Kjendis noen gang var Kari Jaquesson. Mange har nok et vagt minne om kranglingen som oppsto mellom henne og pokerspiller og modell Aylar Lie.

– Kari ødela mye av opplevelsen for meg, så en av oss måtte hjem. Det var en helt annen energi på gården uten Karis tilstedeværelse, det var stille og harmonisk etter at hun dro, fortalte Aylar Lie ifølge Se og Hør til VG den gangen.

Kranglingen mellom de to fortsatte etter de forlot gården. Kari Jaquesson sa på sin side:

– Det ble full krasj mellom Aylar og meg. Aylar hadde ikke lyst til å gjøre noe. Hun prøvde å sno seg unna. Det var ikke min intensjon å være nedlatende, men var det sånn hun opplevde meg, så må jeg akseptere hennes oppfatning.

Kari Jaquesson som ble kjent da hun hadde treningsinnslag i God Morgen Norge på TV 2 på 1990-tallet, har de senere årene stort sett vært i mediene med til dels kontroversielle synspunkter rundt koronapandemien, vaksiner, samt Russlands invasjon av Ukraina. Ifølge Dagbladet sitter hun på eiersiden til nettstedet Steigan, som har blitt anklaget for å spre russisk propaganda. 

De senere årene har det vært mer stille rundt Aylar Lie. Men nylig var hun ute som en kritisk røst mot presteregimet i Iran, som hun selv opprinnelig kommer fra. I et innlegg på Instagram oppfordret hun folk til å støtte demonstrantene som raste mot moralpolitiet i landet etter Mahsa Aminis død.

Aylar Lie trakk seg den andre uka av «Farmen Kjendis», etter å ha fått en beskjed utenfra om dødsfall i familien.

Denne uka valgte også cillmarksbloggeren Tonje Blomseth å trekke seg. Hun angret rett og slett på at hun hadde takket ja.

– Jeg trivdes ikke så godt på «Farmen». Det hadde ingenting med gårdsarbeidet eller de andre deltakerne å gjøre, men det ble veldig slitsomt for meg når vi var så mange som gikk oppå hverandre hele tiden, sa Blomseth til VG.

Kokken Lars Barmen ble utslått i uke 2. Han driver selskapet Chef Barmen, som ble opprettet i november 2022.

Lars Barmen ble slått ut etter duell med skuespiller og foredragsholder Jarl Goli, som deretter røk ut uka etter. Jarl Goli som for de fleste nok er mest kjent fra tv-skjermen, har de senere årene hatt suksess som kunstner. Goli har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland. I tillegg til malerkunst er han også dikter.

Bakebloggeren Ida Gran-Jansen slo Norsk Tippings programleder Ingeborg Myhre i tvekampen i uke 4. Ingeborg Myhre jobber fortsatt på tv, og lager i tillegg podcast med venninna Eli Kari Gjengedal. Hun er dessuten en av de tre utfordrerne som startet årets «Farmen Kjendis»-sesong på Torpet.

Ida Gran-Jansen, som holdt det gående i Farmen Kjendis helt til finalen, er fortsatt bakeblogger. Hun kom på andreplass

Den femte uka i første sesong måtte publikum ta farvel med svømmeren Lavrans Solli. I september i fjor meldte Dagbladet om den glade nyheten om at Lavrans Solli og Anja Johansen, som har to barn sammen, hadde giftet seg.

Solli ble slutt ut av komiker og artist Tore Petterson, som selv ble slått ut uka etter av gründer og modell Vendela Kirsebom. Tore Petterson var i flere år «Skal vi danse»-dommer før han ifølge Dagbladet tok jobben som kommunikasjonsrådgiver i livssynsorganisasjonen Humanistene. Han har imidlertid sagt opp denne jobben for å bli foredragsholder. Han skal også ha planer om å sette opp et nytt show.

Vendela Kirsebom kom på 5. plass i Farmen Kjendis, Om hun ikke vant Farmen, vant hun hjertet til meddeltager Petter Pilgaard. De to har i etterkant laget en rekke tv-programmer sammen, og giftet seg i 2022. Petter Pilgaard kom helt til semifinalen, og endte på en tredjeplass.

Realitykjendisen Linni Meister som røk ut rett etter Vendela, kom opprinnelig inn som utfordrer i uke 3, sammen med bloggeren Marna Haugen som i disse dager er aktuell i TV-serien «Bloggerne». Linni er fortsatt influenser og røpet nylig i et Instagram-innlegg at hun er i gang med et prosjekt sammen med artist Mia Gundersen: Podcasten «Mia & Linni Uten Filter».

Vinneren, Leif Einar «Lothepus» Lothe, har spilt inn flere serier etter at han gikk av med seier i den aller første sesongen av Farmen Kjendis – både med og uten vennene sine Petter og Vendela. Han var en av tolv kjendiser som kjempet om tittelen tittelen «kveldens drag-queen», og har gjort stor suksess med «Lothepus Camping».

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com