lørdag, juli 4, 2020

De var den perfekte familie. En SMS sendt i trafikken endret brutalt på det…

Mest lest nå

4 mars 2013: David og Leslee Henson bestemte seg for å gå seg en liten morgentur i nabolaget. Våren var i anmarsj og man kunne kjenne at solen faktisk varmet litt. Den turen skulle de aldri gått…

Ekteparet hadde akkurat rundet et hjørne da en Subaru dundret inn i dem. Subaruen hadde blitt truffet i siden av en annen bil, og ble kastet ut av veibanen – over på fortauet – akkurat der hvor David og Leslee spaserte.


Kvinnen som krasjet i Subaruen og forårsaket ulykken hadde i følge vitner, sett ned på mobilen sin da ulykken skjedde.

Vitner fortalte også at David Henson hadde kastet seg foran konen sin for å ta den største støyten. Det tok livet av småbarnsfaren. Konen, Leslee, ble innlagt på intensiv avdeling i 15 dager. Hun måtte gjennomgå omfattende operasjoner i hodet og ansiktet. Tilsammen ble det brukt over 5000 sting for å lappe henne sammen igjen.

Kvinnen som leste SMS mens hun kjørte kan vente seg opptil 15 års fengsel.

Til tross for å ha mistet sin ektemann så har Leslee klart å komme seg videre i livet. Hun håper nå at familiens historie kan få andre til å tenke seg om to ganger før de bruker mobilen når de kjører bil. Hun sier:

«Når man kan sette et navn og et fjes på en historie så er det mye lettere å relatere seg til det. Jeg tror det kan hjelpe mennesker med å sette seg inn en lignende situasjon.»

I filmen nedenfor møter du Leslee og føreren av Subaruen. Oppfordringen er klar:

På grunn av mobilbruk så dør mange personer hvert år i trafikken. Denne historien viser hvor gale det kan gå. En person mistet livet, og flere liv ble forandret for alltid. FOKUSER på veien når du kjører, IKKE SEND eller LES på mobilen. Du leker både med ditt eget og andres liv. DEL denne historien for å få tryggere veier!

130,098FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter