lørdag, juni 12, 2021

De var gift i 60 år – døde av koronaviruset med 2 timers mellomrom

Mest lest nå

82-år gamle Severa Belotti og 86-år gamle Luigi Carrara døde med to timers mellomrom. Nå forteller sønnen at de ikke fikk behandling for koronaviruset.

Det italienske parets historie ryster nå en hel verden som nærmest er i sjokktilstand på grunn av koronaviruset. Verdens helseorganisasjon bekreftet lørdag ettermiddag at europa nå er episenter for pandemien. Over 132.000 mennesker er nå smittet av korona.

– Det rapporteres flere tilfeller av covid-19-smitte i Europa hver dag enn resten av verden til sammen – med unntak av Kina, sier generaldirektør i Verdens helseorganisasjon (WHO) Tedros Ghebreyesus på en pressekonferanse. Det skriver VG.


Og verst rammet av alle er Italia. Landet er fullstendig lukket ned og over 1000 mennesker har hittil mistet livet på grunn av koronaviruset.

LES OGSÅ: Hei alle der hjemme i Norge. Jeg bor i Italia i nærheten av Milano: vi har mista 366 av våre kjære

Nå begynner de tragiske historiene å dukke opp i media, historier om mennesker som ikke får livsnødvendig hjelp. Dette paret er en av historiene.

Ingen kunne hjelpe 

Daily Mail skriver om den hjerteskjærende historien til Severa og Luigi. Paret som har vært gift i 60 år døde med bare to timers mellomrom. De var smittet av koronaviruset, og fikk ingen hjelp.

Ifølge avisen ble de to satt i hjemmekarantene og hadde bare hverandre til å støtte seg på inntil det siste.

Parets sønn, Luca Carrara, forteller til Daily Mail at han ble beordret til ikke å besøke sine foreldre. Han forteller videre at ingen slapp inn for å hjelpe dem.

Sønnen forteller videre at faren hans først ble innlagt på sykehus i helgen, og moren hans en dag senere. Men så ble de sendt hjem for å sitte i hjemmekarantene.

– De døde ensomme. Det er slik dette viruset fungerer, forteller sønnen til Daily Mail. Nå kjenner han på en stor sorg fordi han ikke fikk mulighet til å si adjø til sine kjære foreldre.

– Dine nære og kjære blir forlatt ensomme, og du får ikke en gang si adjø, klemme dem, trøste dem eller fortelle dem at alt kommer til å gå bra, sier den sorgfulle sønnen.

Heldigvis hadde ekteparet hverandre den siste tiden.

Ikke se på denne historien som skremselspropaganda. Se på den som en grunn til hvorfor du skal følge retningslinjene til myndighetene. Hvorfor du skal holde deg hjemme, ha god hygiene og ikke bidra til at smitte spres. Det er mange der ute som ikke tåler viruset. 

Ta vare på hverandre. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter