Hjem Viralt Deler bilde av sin utslitte kone: De rørende ordene hans blitt hyllet av tusener

Deler bilde av sin utslitte kone: De rørende ordene hans blitt hyllet av tusener

Del
X

Det å balansere mellom forpliktelser til ektefelle og småbarn og med en krevende jobb kan være slitsomt. Mange føler nok ofte at de ikke strekker helt til. 

Rayena Wesson jobber som sykepleier i den amerikanske delstaten Alamaba. Ektemannen hennes, Bobby, tok til internett for å hylle kona. 

«Dette er min kone Rayena Wesson som tar en lur. Om en time våkner hun, tar på seg uniformen og gjør seg klar til jobb», starter han innlegget med.

Han skriver videre at kona omhyggelig vil pakke og sjekke alt hun trenger for å utføre jobben sin. 

«Hun vil deretter raskt ordne håret, stelle og sminke seg. Hun vil klage over at hun ser forferdelig ut. Jeg vil være uenig, ettertrykkelig, og gi henne en kopp kaffe», forteller Bobby i innlegget.

Deretter vil hun, ifølge ektemannens innlegg sitte på sofaen med bena i kors under seg og prøve å drikke kaffen mens hun leker med en glad liten pjokk som kryper over henne.

«Hun vil av og til stirre tomt mens vi snakker; stålsette seg i det stille for det kommende skiftet. Hun tror jeg ikke legger merke til det». skriver Bobby.

Før hun går vil hun kysse babyen – og Bobby. Deretter drar hun på jobb for å gå og ta seg av folk som har den verste dagen i hele livet. 

«Bilvrak, skuddskader, eksplosjoner, brannskader og brudd. Karrieremennesker, fattige, pastorer, narkomane og prostituerte – mødre, fedre, sønner, døtre og familier – det spiller ingen rolle hvem du er eller hva som skjedde med deg. Hun vil ta seg av deg,» skriver mannen i det rørende innlegget. 

14 timer senere koimmer hun hjem. Da tar hun av seg sko som har gått gjennom blod, galle og tårer, og la dem stå utenfor.

«Noen ganger vil hun ikke snakke om det. Noen ganger kan hun ikke vente med å snakke om det. Noen ganger vil hun le til hun gråter, og noen ganger vil hun bare gråte – men uavhengig av dem vil hun noen ganger være i tide til neste skift. Min kone er traumesykepleier. Min kone er en helt», avslutter Bobby innlegget med. 

Ifølge Daily Mail som også har omtalt innlegget, er det delt ovr 100 000 ganger og likt av mer enn 286 000.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com