Hjem Kjendisnytt Deler nytt bilde av kronprinsparet – Med spesiell detalj

Deler nytt bilde av kronprinsparet – Med spesiell detalj

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kronprinsesse Mette-Marit imponerer igjen i en prangende kjole designet av sin gode venn, den norske motedesigneren Peter Dundas. Det nyeste bildet av kronprinsparet, tatt i 2023 men først delt nylig, viser Mette-Marit i en fotsid rød kjole som virkelig fanger oppmerksomheten.

Kjolen, med sine karakteristiske lange ballongermer og et fløyelsmykt vidt skjørt, er et nytt tillegg til kronprinsessens allerede berømte garderobe av elegant og prinsesseinspirert mote.

Det offisielle bildet fra kongehuset viser det kommende kongeparet i en storslagen sal dekorert med majestetiske lysekroner, store søyler og imponerende doble dører som strekker seg mot taket, noe som forsterker det kongelige og praktfulle ved scenen.

Hola!, det spanske søstermagasinet til Hello! Magazine, var blant de første til å omtale det nydelige bildet.

Peter Dundas, kjent for sin tid som sjefdesigner hos både Roberto Cavalli og Emilio Pucci, og som har bodd i USA, Frankrike og Italia gjennom store deler av sitt liv, står bak designet av kjolen. På sin offisielle Instagram-konto uttrykker Dundas stolthet over å se den norske kronprinsessen i et av hans design.

Kronprinsessen har ved flere anledninger vist sin støtte til Dundas, inkludert å være til stede på første rad under moteuken i Paris i 2023 for å støtte sin venn. Siden de to først ble introdusert for hverandre i 2006, har Mette-Marit flere ganger blitt sett i hans kreasjoner.

Årsaken til at dette bildet ble publisert akkurat nå er ikke kjent, men det norske kongehuset deler jevnlig nye bilder av medlemmene i kongefamilien. Dagbladets kongehusekspert, Caroline Vagle, spekulerer i at bildet kan ha blitt tatt i forbindelse med feiringen av prins Sverre Magnus’ 18-årsdag i desember.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com