Hjem Kjendisnytt Deler rørende melding etter seieren

Deler rørende melding etter seieren

Lørdag var det finale av «Kompani Lauritzen og Emilie Enger Mehl (28) gikk av med seieren.

Den glade vinneren var helt utkjørt når hun endelig kom i mål.

– Det er vel det tidspunktet jeg har vært mest tom for energi. Det var veldig fint, og ikke minst overveldende, å se resten av gjengen stå der. Alle var så glade, det var skikkelig rørende. Min inngang til alle oppgaver er å ta en ting av gangen, også i «Kompani Lauritzen», fortalte hun til Dagbladet etter at seieren var et faktum.

Nå deler hun en rørende melding med følgerne sine på Instagram:

« Blir så rørt av å se tilbake på alt dette. En vill og enestående reise i hjerte og hjerne sammen med så mange fine mennesker. Det har vært et bredt spekter av følelser og erfaringer om samhold, lagånd og lojalitet, mestring, mot og viljestyrke, og det å vinne over begrensningene man setter i sitt eget hode. Tusen takk, vb kompani», er ordene vinneren deler på Instagram.

Har skapt debatt

At Norges justisminister skulle være en av deltagerne i realityserien har skapt mye debatt gjennom sesongen. På spørsmål fra Dagbladet om det har vært ubehagelig å stå i rollen som minister og også være en del av ett militærregime i underholdningsformat, samtidig som den pågående krigen i Ukraina, svarer hun «nei».

– Jeg har aldri opplevd det som ubehagelig. Jeg fikk jo ministerrollen flere uker etter at innspillinga var avsluttet. Samtidig visste jeg at det lå ganske langt fram i tid før dette skulle sendes på TV. Jeg kan ikke huske at jeg tenkte så mye på det da. Men jeg var forberedt på at det ville bli diskusjon om meg. Jeg forstår at det har blitt diskutert, sier hun.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com