lørdag, juni 12, 2021

Deltakerne i «Sommerhytta» raser – Vinneren skulle aldri fått delta

Mest lest nå

Det har ikke vært mangel på kontroverser etter gårsdagens finale i det populære programmet «Sommerhytta» på TV 2. Nå reagerer finaledeltakerne på ferdighetsnivået til vinneren.

Det var fire spente par som sto klare for å få vite hvem som ble vinneren av «Drømmehytta», hvor paret som vinner får hytta de har bygget til odel og eie.


Og denne sesongen ble det pappa Kurt Rasmussen (48) og datteren Veronica Johansen Rasmussen (26) som stakk av med seieren.

En avgjørelse som spesielt var tung å svelle for Anna Rosenlund Skretteberg (23). Like etter finalen publiserte hun et innlegg på Instagram hvor hun ikke la skjul på hvor skuffet hun var.

– Da var Sommerhytta over, og vi må ta til takke med en ordentlig kjip andreplass, skrev hun i innlegget.

Reagerer på vinneren

Dagen etter finalen tar de tre finaleparene som ikke vant et oppgjør med vinneren. De mener rett og slett at Kurt Rasmussen aldri burde deltatt i programmet.

– Vi synes produksjonen har gjort en god jobb med å klippe til programmet slik at Kurts nivå virker så amatørmessig som mulig, sier Adrian Middelthon (24) og Christine Kirkhorn (26) til Dagbladet.

De andre deltakerne forteller til avisen at ferdighetsnivået til Kurt er langt over de andre deltakerne, og at han hadde mye større erfaring med bygging og snekring enn resten.

– Han kunne dette. Det skjønte vi fra dag to, og det snakket vi om hver dag der inne, sier Middelthon og Kirkhorn.

De får også støtte av de andre finaledeltakerne.

– Jeg mener personlig at han aldri skulle vært med. Jeg lurer på hvor Strix har vært i verden. Kurt sa jo til og med under innspillingen at han har snekret med sønnen i huset hans i helgene, sier Trine Rishaug Lium til Dagbladet.

LES OGSÅ: Nå er begge Sommerhytta-tvillingene single

Kurt på sin side avviser anklagene og hevder at han ikke har det som kan kalles for profesjonell erfaring innenfor snekring.

– Vi synes det er trist med kritikken fra de andre deltakerne, og mener at den ikke er berettiget. Jeg har ingen profesjonell erfaring med snekring og bygging. Jeg er utdannet bokbinder, og har aldri hatt andre jobber enn dette, sier til avisen.

Hva synes du om kritikken? Er den berettiget eller fremstår de andre deltakerne rett og slett som litt dårlige tapere her? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter