mandag, mai 25, 2020

Delte video av at de steinet en bjørn. Nå blir de fordømt av en hel verden

Mest lest nå

Den grusomme videoen viser en livredd bjørn som klamrer seg fast i berget, mens menneskene kaster steiner på den. Til slutt mister bjørnen taket og faller rett ned i elven.

Bjørnen hadde blitt jaget av folk fra den nærliggende byen i området Drass av Kargil i Ladakh-regionen i India. Bjørnen flyktet ut på en bratt bergvegg og prøvde å holde seg fast mens menneskene kastet steiner på den. På den åtte sekunder lange videoen, kan man høre menneskene juble da bjørnen til slutt mister taket og faller nedover fjellsiden før den til slutt havner i elven. Det skriver India Today.

Foto: Twitter


Hjerteskjærende og umenneskelig

Videoen ble delt på Twitter av den tidligere turistsjefen i området, Kashmir, Mehmood Shah. Nesten 150.000 mennesker har sett videoen, og den har skapt mye engasjement. Hundretusenvis av mennesker over hele verden fordømmer nå handlingen.

Partilederen i det indiske partiet PDP, Mehbooba Mufti, er også opprørt etter å ha sett videoen. Hun skriver på Twitter: «Hjerteskjærende og umenneskelig, hvorfor invadere deres naturlig område i det hele tatt?»

«De er døde fra hjertet til hjernen»

Flere tusen personer har kommentert posten hennes.

«Vi mennesker er den verste arten på planeten. Vi invaderer deres område og de har ingen steder å gå», skriver en.

«OMG!!! Dere grusomme forferdelige mennesker!! Karma kommer for dere!!» skriver en annen.

«Ingen bryr seg om noen ting lenger nå for tiden», skriver en tredje.

«De folkene som gjorde dette, og som koste seg mens de gjorde det, er døde fra hjertet til hjernen», skriver en annen.

Gjerningspersonene jages

Beboerne i Ladakh-regionen reagerer også kraftig på videoen, og krever at personene som jaget og steinet bjørnen skal identifiseres og straffes.

Myndighetene jager gjerningspersonene, men foreløpig er ingen blitt tatt. Det har også blitt satt sammen en gruppe med mennesker som søker etter bjørnen. Bjørnen har foreløpig ikke blitt funnet, og man vet ikke om den overlevde fallet.

Se videoen her. Vi advarer mot sterke bilder. 

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter