søndag, oktober 24, 2021

Den 15 år gamle gutten kommer innom og ser til de gamle naboene sine hver dag

Mest lest nå

Jo eldre du blir, jo mer avhengig blir du av andre. Men ikke alle har slektninger rundt seg som kan hjelpe. 

Hver morgen før 15-åringen Romemylion Mitchel går på skolen, stikker han innom sine eldre naboer for å sjekke om de trenger hjelp til noe. Romemylion gjør dette på eget initiativ. 

Familien til Romemylion bor tvers over gaten for det eldre ekteparet, og han har kjent de to naboene helt siden han var liten gutt, skriver Shareably.


Romemylion Mitchel på besøk hos naboene. Faksimile: Facebook

Som mange andre tenåringer tilbringer Mitchel mye av fritiden med sine jevnaldrende. I tillegg tar skole, sport, jenter og jakten på gode karakterer mye fokus. Men han glemmer aldri å stikke innom og hilse på naboene. 

Paret har en voksen datter, men siden hun bor langt unna er det umulig for dem å møtes hver dag. De daglige besøkene fra Mitchel har betydd mye for naboene.

– Jeg vil takke og anerkjenne denne skjønne gutten som bor tvers over gaten for foreldrene mine. Han stikker innom og ser at de har det bra hver eneste dag, og bryr seg virkelig om dem, skriver ekteparets datter Tiki Joyner Edwards på Facebook. 

Foto: Facebook

– Han er med pappa på butikken og hjelper han å handle og tar med varene inn. Hna klipper gresset når det trengs og hjelper til med alt. Ikke mange 15-åringer tar seg så mye tid til sine gamle naboer, sier hun. 

Tenk om flere kunne gjort som denne 15-åringen! Trykk gjerne på deleknappen for å spre historien hans!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter