søndag, september 27, 2020

Den 4 år gamle gutten er født uten armer og ben. Jubler av lykke når han tar sine første skritt

Mest lest nå

Lille Camden er født uten armer og ben. Men det stopper han ikke fra å ta seg fram her i verden. Fire år gammel, har han endelig lært seg å gå. Videoen er sett over 100.000 ganger. Og folk over hele verden må tørke tårer over den lykkelige gutten som tar sine første skritt.

Amerikanske Kate Whiddon var bare 19 år da hun dro på ultralyd med lille Camden i magen. Hun var 18 uker gravid. Men beskjeden hun fikk under undersøkelsen, knuste hjertet hennes. Babyen manglet armer og ben.

«Da jeg fikk vite at han manglet armer og ben, så trodde jeg at han skulle bli en grønnsak. Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente meg», sier Katie til People.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Katie Whiddon (@katiewhiddon)

Var redd hun ikke skulle strekke til

Katie var redd hun ikke skulle strekke til som mamma for et barn med en så alvorlig funksjonsnedsettelse. Men hun bestemte seg for å gjøre et forsøk. Det har hun aldri angret på.

«Da han var to år, lå han ved siden av meg på sengen. I øyekroken så jeg hvordan han slo lekene sine sammen med armene sine. Jeg begynte å gråte. Jeg ble så lykkelig, for det beviste at han hadde mulighet til å gjøre ting», sier Katie.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Katie Whiddon (@katiewhiddon)

Jeg går!

Nå er Camden fire år, og nylig tok han sine første skritt. Mamma Katie fikk hendelsen på video. Lille Camden står foran Katies kjæreste, Cole, som oppfordrer den lille gutten til å prøve å ta noen skritt.

«Jeg kommer til deg. Jeg går!» roper en entusiastisk Camden i videoen.

«Jeg visste ikke når den dagen skulle komme», sier Kate.

«Jeg trodde ikke han var klar for den riktig ennå, så jeg ble så sjokkert og glad. Og hans søster Ryleigh stod og hoppet av ekstase», sier hun videre.

Her kan du se den søte videoen:

LES OGSÅHun ble født uten ben og forlatt av foreldrene. 16 år senere får hun vite sannheten…

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter