Dyr Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

-

- Reklame -

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av, og ender opp i familier som gir dem alt de trenger og elsker dem over alt på jord.

Men dessverre finnes det også hunder som lever hele livet enten på gaten eller lukket inne på en kennel. Hvilket bestemoren i denne historien hadde i tankene, da hun tok turen til det lokale dyreinternatet for å stille et høyst uvanlig spørsmål.

72 år gamle Melani Andrews fra Sacramento, USA, er velsignet med både barn og barnebarn og har på den måten rikelig med kjærlighet i livet, men nå ville hun ha en liten hund å dele livet med – en hund som kanskje ikke hadde vært like heldig som henne.

Familien
Foto: Facebook / Privat

Mistet mannen

Derfor besøkte hun City of Sacramento Front Street Animal Shelter, hvor hun spurte en av de som arbeidet der om hvilken av hundene der som var eldst, og vanskeligst å adoptere bort.

– Kvinnen kom inn på internatet og spurte etter den eldste og vanskeligste hunden å adoptere bort, skriver internatet på deres Facebook-side.

- Reklame -

Melani hadde nemlig nettopp mistet sin livslange kjærlighet, hennes elskede mann, og ønsket å dele tilværelsen med en ensom hund, som kanskje hadde de samme følelsene som henne.

kvinne og hund
Foto: Facebook / Privat

Ikke bare på grunn av mannen, men hun hadde midt i sorgen etter sin mann også mistet sin elskede hund – så hun følte seg spesielt ensom.

Det var barnebarna som kom på ideen om å adoptere en ny hund. De mente hun trengte en som kunne holde henne med selskap, slik at hun ikke satt alene når de ikke var der og besøkte henne.

Svaret på ensomheten ble hunden Jake, som akkurat som Melani hadde vært alene i et par år.

De ansatte ved internatet presenterte Melani for Jake, som da hadde tilbragt svært lang tid på internatet uten å finne noen nye eiere. Jake hadde både hudproblemer og kreft, men det holdt ikke Melani fra å adoptere ham på stedet.

– Melani kom ikke til oss for å få en sunn og frisk unghund, men fordi hun ønsket å redde et liv og gi ubetinget kjærlighet til en hund i nød, skriver internatet videre på sin Facebook-side.

Den 12-årige hunden fikk et nytt hjem fylt av kjærlighet, og selv om Jake har både kreft, hudproblemer og er delvis blind, var Melani aldri i tvil. Hun ville ha Jake, og overøse ham med kjærlighet.

– Jeg er nødt til å smile litt hver dag. Nå er det ikke så ensomt lenger. Jeg tror Jake vet at jeg elsker ham, da han ofte kommer bort til meg og ber meg om å klø ham bak øret, forteller Melani i et intervju med nettavisen The Dodo.

Tenk at det finnes mennesker som Melani, som adopterer en hund som virkelig trenger. Hun er en sann dyrevenn med et stort hjerte av gull – det er det ingen tvil om. Del gjerne artikkelen for å hylle hennes gjerning! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Advarsel fra lege: Å ta med telefonen på toalettet kan gi hemoroider – La telefonen ligge

Uansett hva man sier, er det mange av oss som gjør det.  Vi tar telefonen med oss på toalettet. Dette...

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇