in ,

Den 86-år gamle mannen fortalte kassadama at kona var død – Var ikke i tvil om hva hun skulle gjøre

Foto: BBC / Twitter

Da den 22-år gamle kassadamen fikk høre om hvor ensom 86-år gamle Edwin var, inviterte hun han på middag.

I et intervju med The Sun delte både Edwin og Ellie historiene sine.

I sine yngre dager jobbet Edwin som dekoratør og maler. Men nå var han pensjonist, og det var ikke enkelt å finne ting han kunne fylle dagene med. Hjemmet hans lå i nærheten av butikken hvor Ellie jobbet. I 2016 mistet Edwin konen sin, etter å ha vært gift i 45 år. Han hadde ingen venner eller familie i nærheten. Hans eneste datter og 2 barnebarn hadde bosatt seg i Australia. Selv bor Edwin i Leeds i England.

Derfor ble Edwin sittende mye alene hjemme.

Et av de daglige gjøremålene Edwin gjorde var å dra på nærbutikken hvor Ellie jobbet. Edwin var en av de faste kundene som besøkte og pratet med personalet nesten hver dag. Etter å ha hørt hans livshistorie, ønsket ikke Ellie å la 86-åringen sitte alene hjemme da det ble jul.

Så hun inviterte ham ut på middag i juleferien. Edwin godtok invitasjonen, og han møtte opp passende kledd for anledningen. Han hadde på seg en dress og også en bukett blomster til middagen. Den lille handlingen var nok til å røre Ellie til tårer:

Foto: BBC / Twitter

– Det fikk meg til å gråte fordi jeg kunne se hvor mye det betydde for ham. For meg er det den viktigste delen av jobben min å snakke med kunder og se hvordan dagen deres går, sier hun.

Etter julemiddagen holdt de to vennene kontakten. De møttes jevnlig for en kaffe og prat. Ellie forteller at de synes det er hyggelig med hverandres selskap.

Foto: BBC / Twitter

For Ellie ble Edwin hennes favorittkunde. Hun forklarer at Edwin på mange måter minner henne om bestefaren sin.

– Han er den søteste mannen og så pratsom. Jeg tenkte at hvis det var bestefaren min og han var alene, ville jeg ønsket at noen skulle snakke med ham.

Foto: BBC / Twitter

Historien deres er en fin påminnelse om å bry seg om våre medmennesker. Strekk ut en hånd til de som er ensom. Inviter på en kaffe. Det kan bety så mye, og også gi deg et verdifullt vennskap tilbake.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

hund

Hvem skal passe voffsen i sommer? Halvparten av alle kjæledyreiere har droppet ferien minst en gang på grunn av kjæledyret

Lærer forteller hvorfor han har hatt en tom stol i klasserommet i 50 år