in

Den 92 år gamle mannen ble kastet ut av banken. Da gjorde politimannen noe han blir hyllet for

Den eldre mannen ble kastet ut av banken da han prøvde å ta ut penger med et utgått identitetskort. Mannen ble frustrert, og banken mente han forstyrret de andre kundene. Men da politiet ankom, gjorde de noe helt annet enn å kaste ham ut.

Episoden fant sted i Bank of America i Montebello i California i USA. Banken ringte politiet og fortalte at en eldre mann var vanskelig og forstyrret de andre kundene. Han ville ikke forlate banken, da han ble bedt om det.

Da politibetjent Robert Josett kom til stedet, viste det seg at den eldre mannen hadde prøvd å ta ut penger fra kontoen sin. Men den 92 år gamle mannens identifikasjonskort hadde gått ut på dato. Dermed kunne ikke de ansatte ta ut penger fra kontoen hans.


Forstyrret de andre kundene

Den eldre mannen skjønte ikke hvorfor han ikke fikk ut penger. Han hadde jo dekning på kontoen. Og han skjønte heller ikke hvorfor de ansatte tilsynelatende ikke ville hjelpe han med å få ut pengene. Mannen ble frustrert og forvirret, og det oppsto en diskusjon.

De ansatte ba ham til slutt om å forlate banken, men det ville ikke mannen. Om han ikke ville, eller ikke forsto, vites ikke, men banken ringte til slutt politiet for å få hjelp til å fjerne mannen. De mente han forstyrret de andre kundene.

Fikk tatt ut penger

Men da politibetjent Robert Josett kom til stedet, valgte han å gjøre noe helt annet enn å kaste ut mannen. Han tok i stedet med seg den eldre herren til det som tilsvarer trafikkstasjonen i Norge, for å hjelpe mannen med å få fornyet identifikasjonskortet sitt. Med gyldig ID i lommeboka, fulgte politimannen han så tilbake til banken, der mannen fikk tatt ut penger.

Noen knipset et bilde av politimannen og den eldre herren da de var på vei inn i banken igjen. Politiet la bildet ut på Facebook, og politimannen blir nå hyllet verden over for sin omtenksomme gjerning og for at han tok seg tid til å hjelpe 92-åringen.

LES OGSÅPolitimannen stoppet alenemor uten bilseter: Droppet boten og kjøpte bilseter til henne

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

hund

Hunden har adoptert 7 kattunger, se hva han gjør med dem

19-åring med dyster rekord: Verdens yngste Alzheimer-pasient noensinne