in

Den 96 år gamle oldemoren er den eldste gymnastikkutøveren i verden

93 år gammel og fortsatt sprek som en tenåring.

I 1934 ble Johanna Quaas med i sin første gymnastikkkonkurranse, uten å vite hvor langt det ville ta henne.

I dag, 88 år senere, er Johanna anerkjent av Guiness Rekordbok som den eldste gymnastikkutøveren i verden. Johanna fikk utmerkelsen 13 september 2012, og rekorden står seg den dag i dag.

96 år og like sprek 

Nå er Johanna 96 år gammel, men driver fremdeles med gymnastikk. Hun kan utføre «moves» som de fleste 20-åringer ikke engang kan prøve seg på. Jeg ble lamslått av oppvisningen du får se i bunnen av artikkelen. Hun er utrolig.


96 år gammel og fortsatt sprek som en tenåring.

I 1963 tok den spreke damen noen friår for å oppdra tre døtre. Men så, i en alder av 57, gjenopptok hun treningen og har aldri stoppet siden. Hennes historie viser at alt er mulig uansett alder.

Til Washington post uttaler den spreke damen:

«Jeg driver med gymnastikk for å holde meg i form og unngå at jeg blir skjør og skadet. Ansiktet mitt ser kanskje gammelt ut men hjertet mitt er ungt. Jeg tror nok den dager jeg slutter med gymnastikk er den dagen jeg dør.» 

Videoen nedenfor viser Johanna under en oppvisning som 91-åring. Synes du denne beste -og oldemoren er FANTASTISK, hold ikke videoen for deg selv. Del den med dine venner og familie og få noen til å smile i dag.

Og selv om kvaliteten på videoen ikke er særlig god, kan man definitivt si at utførelsen er det. Klippet nedenfor viser Johanna turne i en alder av 95 år.

🤸‍♀️ Johanna Quaas, 95 ans, est la gymnaste la plus âgée du monde ! ❤️

Posted by Le Média Positif on Friday, August 27, 2021
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ettåringen døde og reddet tre andre barn gjennom organdonasjon. Se sykehusets hyllest til den lille jenta

Husker du denne type kontaktannonser? Nå tar de av på sosiale medier