Hjem Historier fra livet Den åtte år gamle sønnen dør plutselig i søvne. Nå har faren en bønn til alle foreldre

Den åtte år gamle sønnen dør plutselig i søvne. Nå har faren en bønn til alle foreldre

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den morgenen sønnen døde, løp J. R. Storment ut av døra på vei til jobb, uten å ta seg tid til å si ha det til barna. Nå ber han andre foreldre tenke seg om, og prioritere familien før jobb.

Samme måneden som tvillingguttene Oliver og Wiley ble født, startet faren deres, J. R. Storment et eget selskap. På åtte år, har han ikke tatt en eneste uke ferie. Det angrer han på nå.

I et brev postet på LikedIn, skriver faren om hvordan han hele tiden satte jobben foran familien.

Kvelden før Wiley døde, hadde foreldrene spist middag med et vennepar hjemme hos seg. Venneparet hadde også barn, og de løp alle sammen rundt og lekte. Den natten døde Wiley i søvne, av et epilepsianfall.

Foto: Privat

Skrøt av at han ikke hadde hatt ferie på åtte år

Den morgenen løp Storment ut døren uten å ta seg tid til å si ha det til barna. Han tok to jobbtelefoner på vei til jobben. Da telefonen ringte den tredje gangen, var det hans kone, Jessica Brandes som ringte. Storment satt i et møte da han svarte telefonen.

«Wiley er død», sa Jessica.

«Det var hele samtalen. I neste øyeblikk løp jeg ut utgangsdøren på kontoret med bilnøklene i hånden, jeg løp over gaten mens jeg mumlet. Oh f… Oh f… Oh f…», skriver Storment.

Like før Jessica ringte, hadde han skrytt til kollegene om at han ikke hadde tatt en eneste uke ferie på over åtte år.

Foto: Privat

Så ut som han sov

Da Storment kom hjem 12 minutter senere, var gaten full av ambulanser og politi. Storment fikk ikke lov til å gå inn i huset på to og en halv time.

Det var Jessica som hadde funnet sønnen død i sengen den morgenen. Tvillingbroren lå i sin seng på samme rom og spilte på iPaden sin.

Etter en stund fikk Storment lov til å se gutten sin gjennom soveromsvinduet.

«Han lå i sengen sin, pent pakket inn. Han så fredelig ut, som om han sov. Jeg la hendene på ruten, og mistet det helt», skriver Storment.

«Så dro alle bilene. Den siste bilen var en sort minivan med Wiley inni», skriver han videre.

Foto: Privat

Angrer på prioriteringene

Storment forteller at sønnens død har vært en viktig påminner om hvor kort livet er, og at så mange mennesker strever med å balansere jobb og familie.

«Mange av de tingene vi bruker mye tid på, er de tingene vi anger på at vi gjorde, når vi ikke lenger har tid», skriver Storment, og legger til at han skulle ønske han kunne skru klokken tilbake.

«For åtte år siden, i løpet av den samme måneden, fikk jeg to tvillinggutter, og jeg startet Cloudability. For tre måneder siden, ble Cloudability kjøpt opp. For tre uker siden, mistet vi en av guttene våre.»

Del gjerne saken videre – ingenting er viktigere enn familie, og noen ganger trenger man bare en påminnelse om nettopp det.

  1. mann
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com