Hjem Inspirerende Den dansende politimannen fra Arendal tar nettet med storm

Den dansende politimannen fra Arendal tar nettet med storm

Politimann Kim Eirik Lee Nygaard ble et kjent ansikt, verden over, da en video på Facebook virkelig tok av på internett.

NRK skriver om den glade politimannen som tok seg en svingom da han på patrulje var innom dansearrangementet til Arendal swingklubb.

Filmen av den dansende politimannen har blitt sett hundretusener av ganger på Facebook, over hele verden. Selv ble Nygaard overrasket over den enorme responsen, men forteller til NRK at ingenting er mer gledelig. Han forteller at det er hyggelig å kunne vise frem at politiet kan være folkelig og skape relasjon til innbyggerne.

Kommentarene til videoen har vært utelukkende positiv. Nygaard sier at det er kjekt for politiet som ofte får mye negative kommentarer å kunne høste litt positivitet etter 30 sekunder med swing.

Vi elsket opptrinnet til denne politimannen! Det er godt å se at politiet kan vise en folkelig side og ikke ta seg selv så høytidelig.

Se det omtalte filmklippet nedenfor og DEL det videre på Facebook dersom du er enig med oss! 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com